Tak tejto dáme by ste 59 fakt netipovali! Viceprezidentka Dreyfus je sexy kosť

Fanúšikovia komediálneho žánru v televízii si ju možno pamätajú z role v seriáli Viceprezidentka. Herečka Julia Louis-Dreyfus však nezaháľa.

14.02.2020 00:00
debata
Herečka Julia Louis-Dreyfus v šatách Dolce... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Julia Louis-Dreyfus v šatách Dolce & Gabbana. Herečka Julia Louis-Dreyfus v šatách Dolce & Gabbana.

V stredu večer sa v New Yorku konala premiéra nového filmu pod názvom Downhill, v ktorom si táto sympatická Američanka zahrala jednu z hlavných úloh. Projekt predstavila spoločne s kolegami a vyzerala pri tom výborne.

Brunetka si obliekla model šiat Dolce & Gabbana, ktorý zvýraznil jej ženské krivky. Pri pohľade na Dreyfusovú by asi málokto predpokladal, že len pred pár týždňami oslávila 59. narodeniny. Iva pár rokov dozadu sa pritom herečka v súkormí borila s vážnym zdravotným problémom. Lekári jej diagnostikovali rakovinu prsníka. Ochorenie sa však podarilo včas podchytiť a eliminovať.

V tom čase sa hviezda vyznala zo svojich pocitov a z toho, ako jej v celom procese liečby pomohla práca – práve na spomenutom seriáli Viceprezidentka. „Mohla som sa sústredieť na prácu namiesto toho, aby som myslela na to ako prežiť,“ komentovala v roku 2017 pre magazín InStyle.

Herečka Julia Louis-Dreyfus a jej kolega Will... Foto: SITA/AP, Evan Agostini
Herečka Julia Louis-Dreyfus a jej kolega Will Ferrell na premiére novinky Downhill. Herečka Julia Louis-Dreyfus a jej kolega Will Ferrell na premiére novinky Downhill.

Priznala sa, že nakrúcanie absolvovala aj napriek chemoterapii, ktorú mala od lekárov nariadenú každé tri týždne. V prestávkach medzi jednotlivými návštevami nemocnice teda nakrúcala a pracovala.

V novom projekte si Julia Louis-Dreyfus zahrala aj po boku kolegu a kamaráta Willa Ferrela.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #seriál #rakovina prsníka #Julia Louis-Dreyfus

+ Nie je každý deň dobrým dňom, snažte sa ho sami čo najviac vylepšiť.
Pri najlepšom myslení sa nenechajte...

+ Neklamte sami seba, priznajte, že máte problém a riešte ho.
Nepoľavujte, vydržte v tempe a dostanete sa k...