Retro krásky na premiére: Čo poviete, ktorej slávnej dcére to pristane viac?

Má za sebou niekoľko prehliadok v rámci týždňa módy v New Yorku, ale vo štvrtok večer sa už topmodelka Kaia Gerber venovala seriálovej premiére. Na jednu dokonca osobne vyrazila.

14.02.2020 11:15
debata
Topmodelka Kaia Gerber sa tiež objavila na... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Topmodelka Kaia Gerber sa tiež objavila na premiére projektu High Fidelity televíznej stanice Hulu. Topmodelka Kaia Gerber sa tiež objavila na premiére projektu High Fidelity televíznej stanice Hulu.

Dlhonohá kráska, ktorá je dcérou modelky Cindy Crawfordovej, sa objavila pred objektívmi v semišovej kombinácii a predviedla fotografom svoj očarujúci úsmev. Gerber prišla podporiť tvorcov projektu High Fidelity z produkcie televízie Hulu.

Na premiére nechýbala, samozrejme, ani hlavná hrdinka – herečka Zoe Kravitz, dcéra známeho hudobníka Lennyho Kravitza, ktorá pricestovala do USA z Londýna. Práve tam totiž aktuálne nakrúca nové filmové spracovanie príbehu o Batmanovi, v ktorom jej zverili rolu Mačacej ženy.

Úloha Batmana prischla hercovi Robertovi Pattinsonovi a vo štvrtok večer sa na internete objavilo aj krátke video, ktoré ho zachytáva v kostýme netopierieho muža. Tvorcovia sľubujú, že sa diváci majú na čo tešiť.

Herečka Zoe Kravitz stvárnila v projekte High... Foto: SITA/AP, Jason Mendez
Herečka Zoe Kravitz stvárnila v projekte High Fidelity hlavnú úlohu. Herečka Zoe Kravitz stvárnila v projekte High Fidelity hlavnú úlohu.

Rovnako ako Kaia Gerber aj Zoe Kravitz si štvrtkovú premiéru užili v ležérnom štýle a so závanom retra. Estetika 70-tych rokov, ktorú evokoval hnedý semiš na oboch dámach, bola neprehliadnuteľná. Zahlasovať, ktorej to viac pristalo, môžete v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #retro #modelka #Zoe Kravitz #Kaia Gerber #semiš

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...