Cudzinka sa znovu vracia! Keď sa zídu hlavné hviezdy, bude to vášnivé...

Aj medzi slovenskými divákmi si získal seriál Cudzinka (Outlander) množstvo fanúšikov. Pred pár dňami tvorcovia predstavili už piatu sériu.

17.02.2020 00:00
debata
Herečka Caitriona Balfe a jej kolega Sam... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Caitriona Balfe a jej kolega Sam Heughan predstavili piatu sériu Outlandera. Herečka Caitriona Balfe a jej kolega Sam Heughan predstavili piatu sériu Outlandera.

Na slávnostnom premietaní v Hollywoode sa objavili hlavní predstavitelia dramatického seriálu, ktorý vznikol na základe historických románov od Diany Gabaldonovej. Samozrejme, najviac pozornosti pútala najmä ústredná dvojica – herečka Caitriona Balfe a jej kolega Sam Heughan.

Pôvabná herečka kráčala v trende nastavenom na nedávnom vyhlásení Oscarov, keď sa pred objektívy postavila v kreácii Chanel z archívu značky. Neprehliadnuteľná však bola aj jej kolegyňa Sophie Skelton, oblečená do výraznej pastelovej róby s dlhými rukávmi a kombináciou farieb.

Herec Richard Rankin a jeho kolegyňa Sophie...
Herec Graham McTavish.
+4Herečka Caitriona Balfe prišla na premiéru v...

Fanúšikovia seriálu sú údajne už niekoľko rokov nadšení tým, ako funguje chémia medzi ústrednými predstaviteľmi. V jednom z nedávnych rozhovorov sa na jej margo vyjadril aj herec Heughan a sľúbil, že o „iskrenie“ určite diváci neprídu.

„Keď sa ocitnú od seba, cítia potrebu sa znovu zísť a keď sa tak stane, bude to vášnivé,“ naznačil na margo piatej série Outlander, ktorá mala oficiálnu premiéru na obrazovkách v nedeľu večer. Slovenskí diváci môžu tento seriál poznať z obrazoviek TV Doma, kde sa vysielal práve pod názvom Cudzinka.

Herečka Caitriona Balfe prišla na premiéru v... Foto: SITA/AP, Willy Sanjuan
Herečka Caitriona Balfe prišla na premiéru v archívnych šatách z dielne Chanel. Herečka Caitriona Balfe prišla na premiéru v archívnych šatách z dielne Chanel.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Caitriona Balfe #Sam Heughan #Cudzinka

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...