Móda Brit Awards: Skoro nahá Goulding, britská Eilish a prekvapenie... krásna Mel C!

Zvyčajne sa všetky vyhlásenia cien za uplynulý rok konajú ešte pred oscarovým ceremoniálom. Tento rok sa však udiala výnimka. Oscary sú dávno za nami. A v utorok večer rozdali v Londýne Brit Awards.

19.02.2020 08:37
debata
Speváčka Billie Eilish prišla v kreácii z... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Billie Eilish Speváčka Billie Eilish prišla v kreácii z dielne britskej značky Burberry. V sprievode brata Finneasa O'Connella.

Hudobné ceny, ktoré sú odrazom popularity a úspechu domácich britských interpretov na ostrovoch, no tiež reflektujú svetové hudobné dianie, boli zdrojom veľkej pozornosti. Pre médiá aj pre verejnosť.

Speváčka Jorja Smith v kreácii Jean Paul...
Speváčka Ellie Goulding sa objavila v šatách...
+27Členovia formácie JLS.

Na červenom koberci sa zišli mnohé známe tváre a to nielen z Británie. Napríklad sa pred divákov postavila speváčka Lizzo, ktorá okrem vtipnej róby Moschino vytvorenej na spôsob obalu pre mliečnu čokoládu, zaujala aj divokým vystúpením. Svojimi kilami navyše natriasala v spoločnosti tanečníc aj urastených svalovcov.

Neprehliadnuteľná bola aj Billie Eilish, mladučká hviezda nedávnych Grammy, ktorá si aj na Brit Awards pripísala na konto cenný úspech v medzinárodnej ženskej kategórii. A zaspievala skladbu z novej bondovky. Na červenom koberci bola oblečená do kúskov domácej značky Burbbery.

Speváčka Mel C pózuje fotografom. Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Speváčka Mel C pózuje fotografom. Speváčka Mel C pózuje fotografom.

Medzi dámami na červenom koberci nepochybne pútali pozornosť modelky s odhalenými krivkami. Napríklad Abbey Clancy odhalila dlhé nohy v šatách s vysokým rozparkom. A jej kolegyňa Eva Apio urobila to isté – akurát v o niečo zahalenejšej verzii večerného odevu.

Rozruch nepochybne vzbudila aj speváčka Ellie Goulding. Blondínka sa na verejnosti objavila v pravdepodobne najodvážnejšej kreácii doposiaľ. Šaty zošívané z kusov čipky od značky Koché totiž jasne naznačovali nahé telo pod nimi.

Speváčka Ellie Goulding sa objavila v šatách... Foto: SITA/AP, Vianney Le Caer
Speváčka Ellie Goulding sa objavila v šatách značky Koché. Speváčka Ellie Goulding sa objavila v šatách značky Koché.

Jeden z najpôvabnejších lookov večera však predviedla dnes už vlastne veteránka – speváčka Mel C alias Melanie Chisholm z niekdajšej formácie Spice Girls. Hoci v januári oslávila 46 rokov, v čiernej kreácii na ramienkach vyzerala veľmi sošne a jej krivky priam bezchybne. Viac hostí si pozrite v našej bohatej galérii.

Modelky Abbey Clancy (vľavo) a Eva Apio. Foto: SITA/AP
Modelky Abbey Clancy (vľavo) a Eva Apio. Modelky Abbey Clancy (vľavo) a Eva Apio.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #cena #modelka #červený koberec #Brit Awards #Abbey Clancy #Billie Eilish #Lizzo #Mel C

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....

+ Odhodlanie prináša výsledky, nevzdávajte sa.
Dokážete sa naučiť všetko čo treba, preto sa nebojte o to čo bude...