Ako obrázok! Vanessa Hudgens zvádzala na Broadway. Prilákal ju slávny hit

Mnohé známe tváre sa vo štvrtok večer zúčastnili na slávnostnej premiére jedného z najslávnejších muzikálov histórie - titulu West Side Story. Po rokoch ho znovu uviedli na Broadway.

22.02.2020 00:00
debata
Herečka a speváčka Vanessa Hudgens na premiére... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Herečka a speváčka Vanessa Hudgens na premiére muzikálu "West Side Story" na Broadway. Herečka a speváčka Vanessa Hudgens na premiére muzikálu "West Side Story" na Broadway.

Medzi hosťami sa objavila aj americká herečka a speváčka Vanessa Hudgens, ktorá sa už v pár muzikáloch blysla. Konieckoncov, aj jej kariéru odštartoval muzikál, dokonca stredoškolský. Teda, aby sme boli presnejší, reč je o televíznom hite High School Musical, kde účinkovala napríklad aj so Zacom Efronom.

Na Broadway už prišla vo štvrtok večer ako diváčka. Ale mnohí sa nemohli vynadívať aj na ňu samotnú. V čiernom nohavicovom overale Cushnie s odhalenými ramenami pôsobila sexy a elegatne zároveň. Z tváre jej nemizol úsmev a celý večer si vraj veľmi užívala.

Modelka Iman na premiére muzikálu West Side... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Modelka Iman na premiére muzikálu West Side Story na Broadway. Modelka Iman na premiére muzikálu West Side Story na Broadway.

Pre médiá tiež prezradila, že k West Side Story má špecifický vzťah. „Filmový muzikál West Side Story zmenil môj život. Dobre, budem úprimná. Mala som asi štyri roky, keď som ho videla. Ale ak by som si ho nepozrela, neviem, či by som mala v sebe toľký zápal a vášeň pre muzikálový žáner,“ uviedla Hudgens pre portál Bustle.

Medzi ďalšími hosťami, ktorí si prišli pozrieť slávny muzikál z americkéhp predmestia, patrila aj modelka Iman či manželia Alec a Hilaria Baldwinovci.

Hilaria Baldwin a jej manžel Alec Baldwin... Foto: SITA/AP, Greg Allen
Hilaria Baldwin a jej manžel Alec Baldwin prišli tiež na muzikálovú premiéru. Hilaria Baldwin a jej manžel Alec Baldwin prišli tiež na muzikálovú premiéru.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Vanessa Hudgens #muzikál #West Side Story

+ Zdravé stravovanie je tak dôležité ako pravidelný tréning.
Spríjemniť deň si môžete aj bez veľkého míňania...

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...