Úchvatná Rihanna na cenách NAACP! Bodovala aj Lizzo či oscarová Erivo

Zvyčajne po oscarovom ceremoniáli na chvíľu utíchne dianie v Hollywoode a svet šoubiznisu má "hluché" obdobie. Tento rok ho však prehlušilo vyhlásenie cien NAACP Image Awards, na ktorom triumfujú afroamerickí umelci.

24.02.2020 00:00
debata
Speváčka Rihanna si prevzala špeciálnu cenu... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Rihanna Speváčka Rihanna si prevzala špeciálnu cenu President's Award. Oblečená bola v kreácii Givenchy Haute Couture.

Slávnostný ceremoniál, ktorý sa konal v sobotu večer, si nenechala ujsť slušnú zbierka známych osobností zo sveta filmu, televíziu či hudby. Medzi nimi nepochybne zaujala napríklad speváčka Rihanna, ktorá sa tiež tešila z najvýznamnejšej ceny večera – tzv. President Awards.

Herečka Yara Shahidi v kreácii Gucci.
Herec Jamie Foxx.
+11Speváčka Janelle Monae na vyhlásení cien NAACP...

Barbadoská rodáčka, ktorej fanúšikovia už štyri roky čakajú na novú štúdionú nahrávku, si prišla cenu prevziať vo fialovej kreácii Givenchy Haute Couture a vyzerala senzačne. A zdá sa, že sa tak aj cítila. S úsmevom a nadšením ďakovala za ocenenie a prijímala gratulácie od mnohých kolegýň a kolegov. Vyzvala tiež k zjednoteniu a k tomu, aby ľudia svet zmenili spoločne.

Aj speváčka Lizzo sa v sobotňajší večer tešila z jednej zo sošiek – získala ju ako najlepší afroamerický zabávač roka. Oblečená do šiat od Mary Katrantzou predviedla svoje kypré krivky aj nákazlivý smiech.

Speváčka Lizzo prišla v šatách od Mary Katrantzou. Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka Lizzo prišla v šatách od Mary Katrantzou. Speváčka Lizzo prišla v šatách od Mary Katrantzou.

Na červenom koberci sa objavili známe mená ako Angela Bassett, Jamie Foxx či Yara Shadidi. Nechýbala ani hviezda oscarovej noci Cynthia Erivo, ktorá o sošku pozláteného fešáka bojovala s nomináciou za film Harriet. Cenu síce nezískala, ale v komunite afroamerických umelcov je jasnou víťazkou.

K ďalším známym osobnostiam, ktoré si večer nenechali ujsť, sa zaradila herečka Tiffany Haddish či jej kolegyňa Janelle Monaé. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Rihanna #ocenenie #NAACP #galavečer #Afroameričania #Lizzo

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....