Premiéra filmu o Rytmusovi: Jasmina v efektnej bielej, Mirgová v čiernej šnurovačke

Do slovenských kín vstupuje vo štvrtok hudobný dokumentárny film Tempos.

27.02.2020 14:30
debata (2)

Tridsať rokov svojho pôsobenia na hudobnej scéne v ňom rekapituluje najznámejší slovenský raper Patrik „Rytmus“ Vrbovský. Film prináša prehľad hip-hopových dejín a rôzne zákulisné príbehy zo života vrátane doteraz nezverejnených záberov.

„Aj keď ma okolie málokedy pochopilo, tak som si vždy sebecky išiel za svojím cieľom. Boli to tri dlhé dekády kráčania proti prúdu. Jediné, čo som chcel, bolo uznanie. A rešpekt,“ hovorí Rytmus. Film zobrazí vývoj raperovej kariéry i osobnosti a ukáže, že jeho cesta bola miestami mimoriadne tŕnistá: „Buď stratím, alebo získam. Stred pre mňa neexistuje.“

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská na... Foto: Profimedia
Jasmina Alagič Vrbovská Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská na púremiére filmu Tempus.

Novinku si prišlo počas predpremiéry pozrieť mnoho známych tvárí. V jednom z bratislavských kín nechýbal hlavný aktér snímky – Patrik „Rytmus“ Vrbovský, ktorého sprevádzala manželka a matka jeho syna, moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská – stavila na nevinnú bielu, v ktorej bola zahalená od hlavy po päty.

Speváčka Dominika Mirgová na premiére filmovej... Foto: Profimedia
Dominika Mirgová Speváčka Dominika Mirgová na premiére filmovej novinky Tempos v Bratislave.

Pohľady aj objektívy priťahoval sexi výstrih speváčky Dominiky Mirgovej, ktorá zvolila čierny top so zaväzovaním cez prsia. Rytmusa prišiel na premiéru podporiť aj športovec Attila Végh, ktorý si pred časom užil premiéru dokumentu Attila – ten zasa zachytával život známeho bojovníka MMA. Na červenom koberci sa vystriedali ešte Zuzana Plačková, Anita Soul, Gabriela Drobová či mnohí ďalší.

„Produkovať tento film je pre náš tím splnený sen. Vyrastali sme na skladbách od Rytmusa. Ako štáb do filmu vkladáme veľa energie a srdce fanúšika. Veríme, že to bude aj divák cítiť,“ hovorí Nazarij Kľujev, jeden z troch režisérov. Ďalej dodáva, že film vo výsledku nie je len zhrnutím raperovej kariéry: „Na pozadí jeho tvorby sa snažíme vyrozprávať objektívne slovenské rapové dejiny. Divák sa môže tešiť na moderný hudobný dokumentárny film.“

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Dominika Mirgová #Patrik Rytmus Vrbovský #Jasmina Alagič Vrbovská #Tempos

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...