Obe milujú čiernu! Bellucci kontra jej nástupkyňa, mladšia o štvrťstoročie

Obľúbenou farbou herečky M. Bellucciovej na červených kobercoch je bezpochyby čierna. Ale tú obľubuje aj nová manželka jej expartnera, herca Vincenta Cassela. Ktorej z dám pristane čierna viac? Hlasujte.

02.03.2020 15:00
debata (2)

Víkendové udeľovanie francúzskych filmových cien César, ktoré sú označované aj ako francúzske Oscary, na červený koberec prilákalo aj francúzskeho herca Vincenta Cassela (53), ktorého sprevádzala jeho mladučká manželka, modelka Tina Kunakey (22). A hoci Cassel bol počas večera jedným z nominovaných, šošku Césara si z pódia neodniesol.

Tina Kunakey Cassel a Vincent Cassel na... Foto: Profimedia
Tina Kunakey Tina Kunakey Cassel a Vincent Cassel na udeľovaní cien César.

Krásnu modelku si Cassel zobral za manželku v auguste 2018 a minulý rok v apríli sa už stali rodičmi dcérky, ktorá dostala netradičné meno – Amazonie. Párik sa dal dohromady v roku 2016, kedy mala krásna Tina len 19 rokov. Štíhla tmavovláska na večer zvolila čierne šaty Alexandre Vauthier zdobené striebornými odleskami, ktoré boli na slávnostný večer skvelou voľbou.

Herečka Monica Bellucci na podujatí v Ríme... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Herečka Monica Bellucci na podujatí v Ríme predviedla nový účes. Herečka Monica Bellucci na podujatí v Ríme pózuje fotografom.

Po čiernej farbe so železnou pravidelnosťou siaha aj Casselova exmanželka, slávna Talianka Monica Bellucci (55). V uplynulých týždňoch sa ukázala v čiernej voľbe hneď niekoľkokrát. Bellucci má už svoje čierne vlasy efektne skrátené, ale ani tento účes jej neuberá nič z jej šarmu. A hoci je od Tiny Kunakeyovej, novej manželky svojho ex staršia o 23 rokov, takže takmer o celé štvrťstoročie, len ťažko povedať, ktorá z dám má šarmu na červených kobercoch viac. Čo si myslíte vy? Hlasujte!

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Monica Bellucci #Vincent Cassel

+ Vyskúšajte nové zdravé recepty, objavte radosť z varenia.
Neberte nič na ľahkú váhu, avšak nič ani veľmi...

+ Ak budete skutočne chcieť, všetko vám pôjde tak ako v predstavách.
Nenechajte aby za vás prácu robil niekto iný;...