Affleck stratil záujem o Batmana! Radšej hrá fragmenty z vlastného života

Špekuluje sa o tom, že to bude veľký herecký návrat. Či sa to Benovi Affleckovi podarí, sa však ukáže až po prvých kritikách.

03.03.2020 00:00
debata (1)
Herec Ben Affleck stvárnil hlavnú úlohu vo... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec Ben Affleck stvárnil hlavnú úlohu vo filme The Way Back. Herec Ben Affleck stvárnil hlavnú úlohu vo filme The Way Back.

V nedeľu večer 47-ročný hollywoodsky herec a režisér predstavil filmovú novinku The Way Back. Ide o drámu zo športového prostredia, v ktorej Affleck stvárňuje bývalého alkoholika s novou šancou – byť trénerom basketbalového školského tímu.

Samotný herec priznal už dávnejšie svoje problémy so závislosťou a jeho boj je vraj pomerne verne pretavený do úlohy, ktorú dostal pred filmovými kamerami. Na premiére snímky vyzeral Affleck spokojne a ochotne pózoval novinárom.

Po jeho boku sa objavila aj kolegyňa Janina Gavankar, ktorá stvárnila jeho bývalú manželku. Vo filme ho opúšťa práve pre jeho démonov so závislosťou. Podobný scenár sa konal aj v Affleckovom súkromí, keď nezvládol manželstvo s herečkou Jennifer Garnerovou. Napriek odluke ho však tá zanietene podporuje a dvojica sa stará spoločne o všetky tri ratolesti, ktoré spolu majú.

Herec Ben Affleck stvárnil hlavnú úlohu vo...
Herečka Garcelle Beauvais.
+2Herečka Janina Gavankar na premiére filmu The...

Ben Affleck mal pôvodne režírovať aj film o Batmanovi, ktorý sa momentálne nakrúca v Londýne a v ktorom rolu netopierieho muža po ňom prebral herec Robert Pattinson. Možno aj kvôli kritike, ktorú Affleck ako Batman utŕžil, sa však od projektu napokon porúčal a na starosť ho dostal Matt Reeves.

Nedávno priznal, že ho už unavujú otázky, prečo projekt Batmana opustil a či sa niekedy v tejto úlohe vráti. „V istom bode môjho života sa stalo, že som stratil záujem o tento typ príbehov. Určite si pôjdem pozrieť Roberta (pozn. Pattinsona) a verím, že bude skvelý. Bude úžasný. Ale práve film ako The Way Back je pre mňa momentálne príbehom, ktorý ma naozaj zaujíma,“ citoval Afflecka portál Cinemablend.com.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Ben Affleck #rola

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...