Tri kráľovné pražského Plesu v Rudolfine! Němcová, Menzelová či Švantnerová?

Na Slovensku to počas uplynulého víkendu žilo voľbami, ale v susednom Česku, teda najmä v jeho metropole Prahe sa pozornosť sústredila na hostí posledného plesu sezóny.

03.03.2020 11:00
debata

Na akcii pod názvom Ples v Rudolfinu sa objavilo množstvo známych tvárí. Pre dámy to bola jedna z posledných príležitostí prezentovať sa pred objektívmi vo „veľkých večerných“ a niektoré predviedli skutočne vycibrené voľby spoločenskej plesovej módy.

V záplave prominentiek sme vybrali tri dámy, ktoré podľa nášho názoru patrili k absolútnym kráľovnám večera. Takto sa oblieka na ples!

Pavlína Němcová

Niekdajšia česká topmodelka má roky praxe vo výberu toho, čo jej svedčí a čo je zároveň trendové. Stávka na jednoduchosť v prípade čiernej pompéznej róby s nadýchanou masívnejšou sukňou bola preto jednou z jej overených a pritom efektných volieb. Šaty z dielny Jaroslavy a Dominiky Sedláčkových efektne zdobil detail trblietavého lemu na výraznej bálovej sukni. Efekt tohto lesku sa potom prenášal aj do živôtika riešeného v strihovom podaní tiež veľmi minimalisticky. Pás jemne posunutý smerom nahor opticky predlžoval postavu a stále zdôrazňoval Němcovej ukážkové krivky.

Modelka a filantropka Pavlína Němcová v kreácii... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Pavlína Němcová Modelka a filantropka Pavlína Němcová v kreácii z dielne Jaroslavy a Dominiky Sedláčkových.

Nikol Švantnerová

Spolupráca s ateliérom Poner je v prípade tejto dámy takmer vždy stávkou na istotu. Kým iné české celebrity v spojení s Ponerom občas prinášajú diskutabilné výsledky, Švantnerová je ukážkou elegancie, pôvabu a bez problémov sa dokáže hrať so stylingom či retro vplyvmi. Bálová večerná toaleta s estetikou 50-tych rokov minulého storočia hrá na efektný materiál. Trblietavý strieborný dezén funguje na jednotku, zaujímavý detail je potom riešenie živôtika na jedno rameno. Šperky aj doplnky sú bezchybné.

Moderátorka a bývalá Miss Nikol Švantnerová v... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Moderátorka a bývalá Miss Nikol Švantnerová v kreácii Poner. Moderátorka a bývalá Miss Nikol Švantnerová v kreácii Poner.

Olga Menzelová

Manželka slávneho režiséra sa rozhodla pre typ modelu, ktorý sa pravdepodobne najčastejšie spája v mysli s herečkou Gwyneth Paltrowovou. Večerné tubové šaty od Zuzany Kubíčkovej s aranžovaným pláštikom až po zem, ktorý akoby naznačoval vlečku, sú skvelou voľbou pre príťažlivú zrelú dámu. Kým u Paltrowovej boli šaty precízne strihané na tele tak, aby zdôraznili dokonalo tvarovanú figúru, u Menzelovej je trblietavá tuba voľnejšia a na pohľad komfortnejšia. Výborná je kombinácia zlatého vzoru a striebornej kabelky. Jediná výčitka smeruje k materiálu pláštiku, mohol by byť viac „vyžehlený“.

Olga Menzelová sa objavila na Plese v Rudolfinu... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Olga Menzelová Olga Menzelová sa objavila na Plese v Rudolfinu v šatách s aranžovaným pláštikom. Vyzerala elegantne a očarujúco.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #ples #Olga Menzelová #Pavlína Němcová #Nikol Švantnerová

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...