Nádherná Kate v Írsku! Žiarila v pivárni aj s premiérom a jeho partnerom

Princ William a jeho pôvabná manželka Kate sú opäť na cestách. Tentoraz však nemuseli na oficiálnu štátnu návštevu letieť ďaleko. V pondelok popoludní sa začala ich trojdňová návšteva Írska.

04.03.2020 08:28
debata (2)
zväčšiť Princ William (druhý sprava) a jeho manželka... Foto: SITA/AP, Peter Morrison
Princ William (druhý sprava) a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge počas oficiálneho pózovania s írskym premiéreom Leom Varadkarom (druhý zľava) a jeho partnerom Matthewom Barrettom. Princ William (druhý sprava) a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge počas oficiálneho pózovania s írskym premiéreom Leom Varadkarom (druhý zľava) a jeho partnerom Matthewom Barrettom.

Ak napíšeme, že vojvodkyňa Kate počas prvého dňa zabodovala v tónoch zelenej farby, asi to prekvapí len málokoho. Zelená je totiž národnou farbou krajiny a trojnásobná mama sa aj týmto spôsobom rozhodla uctiť si hostiteľa (konieckoncov, podobné zvykne robiť aj kráľovná Alžbeta II.).

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa...
Prekvapivé? Ale vôbec! Vojvodkyňa Kate si na...
+7Vojvodkyňa Kate z Cambridge (v strede) v...

Pred fotografov a novinárov predstúpila Kate vo vzorovaných zelených šatách Alessandra Rich, ktoré doplnil tmavozelený kabát od Catherine Walkerovej. Štíhla manželka britského následníka trónu pôsobila oddýchnuto a spokojne. Rozdávala úsmevy a živo konverzovala nielen s novinármi, ale aj predstaviteľmi krajiny.

Manželský pár sa stretol najprv s írskym prezidentom Michaelom Higginsom a jeho manželkou Sabinou. O niekoľko hodín neskôr sa potom vojvodkyňa a vojvoda z Cambridge s úsmevom postavili bok po boku írskeho premiéra Lea Varadkara a jeho životného partnera Matthewa Barretta.

Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa... Foto: SITA/AP, Peter Morrison
Ireland Royals Princ William a jeho manželka Kate, vojvodkyňa z Cambridge počas návštevy továrne na výrobu piva Guinness v Dubline. Vojvodkyňa si obliekla šaty z kolekcie The Vampire's Wife.

Nie je zvyčajné, aby na stretnutí štátnikov a ich polovičiek pózovala len jedna dáma a traja muži. Aj tento moment však ukázal, že Írsko, ktoré bolo kedysi prísne katolíckou krajinou, podstúpilo výrazný spoločenský a právny vývoj v posledných rokoch a stalo sa príkladom pre ďalšie moderné liberálne krajiny vo svete. Manželstvá párov rovnakého pohlavia je tam možné uzatvárať od roku 2015, v Severnom Írsku vstúpil do platnosti zákon, ktorý ich umožňuje, v januári tohto roka.

Prvý deň oficiálnej návštevy Írska pokračoval večerným programom v rámci návštevy najznámejšieho výrobcu piva. A tento moment si naplno ukradla pre seba 38-ročná vojvodkyňa. V smaragdovoze­lených trblietavých šatách The Vampire's Wife bola neprehliadnuteľná a očarujúca. Viac si pozrite v našej galérii.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Írsko #vojvodkyňa Kate #princ William #návšteva #partner #zelená #Leo Varadkar

+ Posilnite svoju imunitu zdravou stravou a odpočinkom.
Neočakávané príjmy vás potešia, buďte pripravený....

+ Nájdite čas na relax, zmierni to stres.
Úspech v podnikaní je blízko, verte svojim schopnostiam....