Všetky oči na mňa! Celine Dion v uliciach rozkvitla, neprehliadne ju nik

Jej experimentovanie s módou plní stránky webových portálov aj magazínov najmä posledné roky. A speváčka Celine Dion rozhodne nepoľavuje vo svojej snahe zaujať.

06.03.2020 00:00
debata
Speváčka Celine Dion v uliciach New Yorku v... Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia
Speváčka Celine Dion v uliciach New Yorku v kreácii Richard Quinn pre Moncler. Speváčka Celine Dion v uliciach New Yorku v kreácii Richard Quinn pre Moncler.

V newyorských uliciach ju pred pár dňami zachytili objektívy paparazzov a prehliadnuť sa rozhodne nedala. Ak by na ulici stálo tisíc ľudí, kanadskú rodáčku by ste si určite všimli aj tak. V kreácii, ktorá „kvitla“ už doďaleka.

Päťdesiatjedenročná hudobná diva sa obliekla do modelu z dielne dizajnéra Richarda Quinna a značky Moncler, ktorý vznikol v limitovanej dizajnérskej edícii. Známy výrobca zimných funkčných odevov sa už niekoľko sezón spája so slávnymi dizajnérskymi menami a prináša do sveta aj kolekciu limitovaných dizajnérskych kreácií. Quinnov rukopis sa tentoraz zameral na inšpiráciu šesťdesiatymi rokmi minulého storočia. A Dion si ho užila skutočne naplno.

Speváčku takto „vymódenú“ zachytili objektívy pár hodín pred jej newyorským koncertom, ktorý sa konal v rámci šnúry Courage World Tour.

Speváčka sa tiež pri príležitosti blížiaceho Medzinárodného dňa žien podelila o súkromné momentky s kolegyňou Siou. Dvojica spolupracovala na trojici balád, aj spoločne s dídžejom Davidom Guettom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #móda #New York #Céline Dion #Richard Quinn

+ Na slnku a pri vode síce chutí aj chladený nápoj, ale pozor na tie alkoholické.
Informujte sa vo...

+ Dávajte pozor s kým sa zoznámite a nepodľahnite vášni na jednu noc.
Naučte sa hospodáriť s peniazmi inak...