Hviezdy Westworld na premiére: Dámy zvádzali, prišli aj nové seriálové posily

Úspech projektu Westworld z produkcie HBO sa pretavil do už tretej série. Premiéra na obrazovkách ju čaká v polovici mesiaca, vo štvrtok sa však konala aj slávnostná za prítomnosti hviezd.

06.03.2020 12:20
debata
Zľava: Trio herečiek Tessa Thompson, Evan... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Zľava: Trio herečiek Tessa Thompson, Evan Rachel Wood a Thandie Newton. Zľava: Trio herečiek Tessa Thompson, Evan Rachel Wood a Thandie Newton.

V Los Angeles sa stretli hereckí predstavitelia akčnej sci-fi drámy. Nechýbali známe tváre z predchádzajúcich epizód, ale ani nové herecké posily, ktoré sa premiéry vo Westworlde dočkajú práve v nových častiach. Pozornosť, samozrejme, strhli na seba najmä dámy.

Herečka Evan Rachel Wood prekvapila zvodnými a sexy šatami z dielne Versace, v ktorých odhalila viac než býva u nej zvykom. V tomto prípade príťažlivé a štíhle nohy. Jej kolegyňu Thandie Newtonovú obliekala značka Burberry, ale najoriginálnejší bol look tretej dámy – herečky Tessy Thompsonovej.

Zľava: Trio herečiek Tessa Thompson, Evan...
Herečka Lena Waithe.
+7Herečka Evan Rachel Wood a jej kolega Aaron Paul,.

Prekvapila aj tým, že sa pred objektívy postavila v šatách z najnovšej kolekcie značky Loewe. Iba pred pár dňami ju predstavili v Paríži a do obchodov príde až na jeseň tohto roka. Thompson z pozície hviezdy však má možnosť dostať tie „najčerstvejšie“ kreácie.

Novými posilami, ktorých sa diváci dočkajú v najnovších epizódach seriálu, budú napríklad herci Aaron Paul, Vincent Cassel či herečka Lena Waithe. Ani oni nechýbali na štvrtkovej prezentácii, ktorá sa konala aj napriek aktuálne problematickej situácii v súvislosti s verejnými a hromadnými podujatiami.

Herec Vincent Cassel je novou posilou. Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herec Vincent Cassel je novou posilou. Herec Vincent Cassel je novou posilou.

Zatiaľ čo v Európe sa mnohé premiéry, večierky či kultúrne akcie rušia z obáv pred koronavírusom, Westworld sa ešte dočkal oficiálnej a verejnej premiéry. Uvidíme však, či sa situácia čoskoro nezmení. Napríklad v USA už ohlásili zrušenie tohtoročného hudobno-tanečného festivalu v Miami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Evan Rachel Wood #Thandie Newton #séria #Westworld #Tessa Thompson

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...

+ Dnes si jednoznačne oddýchnite do sýtosti, potrebujete to.
Nesnažte sa o niečom presvedčiť, sami dobre viete ako...