Schindlerová, Habancová či Minichová: Vpred! Animák zlákal známe tváre

Do slovenských kín vstúpila nová animovaná rozprávka. Snímku Vpred si na predpremiéru prišli pozrieť aj niektoré známe tváre.

06.03.2020 15:32
debata
Speváčka Martina Schindlerová. Foto: CinemArt SK
Speváčka Martina Schindlerová. Speváčka Martina Schindlerová.

Medzi hosťami premietania, ktoré sa konalo v jednom z bratislavských multiplexov, sa objavila napríklad moderátorka Lucia Habancová či herečka Milena Minichová, obe so svojimi ratolesťami. Už staršiu dcéru priviedla so sebou aj Zuzana Haasová. Zhodne priznali, že sú stále fanúšikmi animovaných príbehov a najmä kvalitná produkcia štúdií ako Disney Pixar je veľkým lákadlom.

Herečka Milena Minichová so synom sa tiež...
Herečka Zuzana Haasová (vľavo) prišla na...
+2Speváčka Martina Schindlerová.

K fanúšikom žánru patrí aj speváčka Martina Schindlerová, ktorú zachytili objektívy samu. Oblečená do tesných legíns s koženým efektom a čiernej mikiny s našívanými volánmi bola neprehliadnuteľná. Či spravila dobrú stylingovú voľbu je však na diskusiu. Najmä v prípade nohavíc.

Film Vpred, ktorý v USA uvádzajú pod názvom Onward, zachytáva príbeh elfských bratov vo svete fantázie, ktorý sa vydávajú na dobrodružnú cestu. V originálnom znení môžu diváci v Amerike počuť také hviezdy ako Chris Pratt či Tom Holland, do slovenských kín prichádza animák so slovenským dabingom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Milena Minichová #Martina Schindlerová #Vpred

+ Každý deň môže byť krásny, otázkou len je, ako sa k tomu postavíte.
Nie je všetko jednoduché, ak chcete niečo...

+ Výzvy vás posunú ďalej, čeľte im s odvahou.
Ak chcete niečo dosiahnuť, stačí len ísť podľa plánu....