Ani muk! Horor s krásnou Emily Blunt je späť, takáto bola premiéra

Hororový film Tiché miesto pred pár rokmi vzbudil slušnú pozornosť a nenadchol len divákov, ale aj kritikov. Do kín prichádza jeho pokračovanie.

10.03.2020 00:00
Herecký a manželský pár Emily Blunt a John... Foto: ,
Herecký a manželský pár Emily Blunt a John Krasinski na premiére filmu Tiché miesto. Časť druhá.
debata

Aj tentoraz sa v snímke objavuje herečka Emily Blunt spoločne s manželom Johnom Krasinskim, ktorý snímku aj režíroval. Manželský pár sa spoločne objavil aj na nedeľňajšej premiére v New Yorku a zástupcom médií aj pozvaným hosťom predstavil film Tiché miesto: Časť II.

Britská rodáčka Blunt si na premiéru obliekla model kožených červených šiat Alexander McQueen, v ktorých bola neprehliadnuteľná. Jej zákonitý partner potom stavil na modrý pánsky oblek a spokojne pózoval po boku manželky.

Herečka Emily Blunt v kreácii Alexander McQueen.
Herec Cillian Murphy.
+1Režisér a herec John Krasinski predstavil film...

V druhom filme so zaujímavou premisou, že planétu obsadili monštrá, ktorá reagujú na akýkoľvek zvuk a okamžite zabíjajú, sa okrem Bluntovej a detských hrdinov objaví tentoraz aj Cillian Murphy či Djimon Hounssou. Mnohí fanúšikovia netušia, že vznik snímky odštartoval už počas dokončovania prvého filmu.

Krasinski totiž chcel, aby najmä detskí herci pôsobili rovnako staro ako v prvom filme, keďže dej na seba nadväzuje a odohráva sa len pár hodín po skončení toho, čo sa stalo vo filme Tiché miesto z roku 2018.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #nakrúcanie #Emily Blunt #John Krasinski #Tiché miesto

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...