Shania Twain ukáže hereckú polohu. Prehovorila aj o strachu zo straty hlasu

Speváčku Shaniu Twainovú vníma svet najmä z hudobnej stránky, ale čoskoro bude mať šancu ohodnotiť aj jej herecké kvality. Cez víkend predstavila kresťanský biografický príbeh, v ktorom si zahrala jednu z postáv.

10.03.2020 00:00
debata
Speváčka Shania Twain na premiére filmu I Still... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Speváčka Shania Twain na premiére filmu I Still Believe v Los Angeles. Speváčka Shania Twain na premiére filmu I Still Believe v Los Angeles.

Päťdesiatštyriročná speváčka uviedla spoločne s kolegom Garym Sinisom film I still believe, ktorý zachytáva príbeh hudobníka Jeremyho Campa. Spomenutá dvojica v snímke stvárnila Campových rodičov, hlavného hrdinu si zahral KJ Apa.

Twain sa na slávnostnej premiére objavila v saténových svetlomodrých šatách a s netradičnou úpravou účesu – jej hlave dominovali výrazné kučery. Líčenie pôsobilo príliš silno, ale speváčka vyzerala, že je s výsledkom svojich príprav na slávnostný večer viac než spokojná.

Speváčka Shania Twain a herec Gary Sinise na... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
LA Premiere of "I Still Believe" Speváčka Shania Twain a herec Gary Sinise na premiére filmu I Still Believe v Los Angeles.

Twain (aj v súvislosti s filmom) absolvovala v posledných týždňoch niekoľko rozhovorov a prezradila v nich okrem iného, že pred pár rokmi stratila svoj pôvodný hlas. Dôvodom mala byť lymská borelióza. „Bolo to strašne, úplne devastujúce. Myslela som si, že nemám inú možnosť – mohla som to len akceptovať,“ opísala svoju situáciu s tým, že si myslela, že už nikdy nebude môcť spievať.

Napokon riešenie priniesla operácia a Twain musela nájsť svoj „nový hlas“.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #choroba #Shania Twain #lymská borelióza

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....