Mulan ožije vo filme, hrá ju kráska v zlate! Ale dych vyrazí aj predchodkyňa

Hollywood predstavil svetu novú Mulan. Hviezda slávnej animovanej rozprávky z produkcie štúdií Disney tentoraz oživla na filmovom plátne. Na premiére však bola za hviezdu aj celkom iná dáma.

11.03.2020 00:00
debata
zväčšiť Herečka Yifei Liu (vpravo) a jej kolegyňa... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Yifei Liu (vpravo) a jej kolegyňa Ming-Na Wen. Herečka Yifei Liu (vpravo) a jej kolegyňa Ming-Na Wen.

Červený koberec sa v pondelok podvečer zaplnil hrdinami slávneho filmového príbehu, ktorý sa odohráva v Číne. Herečka Yifei Liu, ktorá stvárnila filmovú Mulan, dorazila naozaj vo veľkolepom štýle. Na slávnostný večer ju obliekol dizajnér Elie Saab do zlatej pompéznej kreácie s niekoľko metrov dlhou vlečkou. Išlo o šaty vyšívané zlatou niťou z kolekcie haute couture.

Režisérka Niki Caro na premiére filmu Mulan s...
Herečka Ming-Na Wen.
+7Herečka Yifei Liu (vpravo) a jej kolegyňa...

Hoci mladučká herečka vyzerala naozaj očarujúco, nebola jedinou dámou, ktorej prischla pozornosť médií aj fanúšikov. Na červenom koberci sa totiž objavila aj herečka Ming-Na Wen, ktorú možno Slováci nepoznajú, no v Amerike je známa práve ako Mulan. Či skôr jej hlas z pôvodnej rozprávky z roku 1998.

Pri pohľade na túto dámu vyrazí dych najmä fakt, že oslávila už 56. narodeniny. Na jej tvári a celkovom vzhľade to naozaj absolútne nepoznať. Možno aj Jennifer Lopez by sa mala ešte čo priučiť.

zväčšiť Herečka Yifei Liu, ústredná hrdinka filmu Mulan... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka Yifei Liu, ústredná hrdinka filmu Mulan v kreácii Elie Saab Haute Couture. Herečka Yifei Liu, ústredná hrdinka filmu Mulan v kreácii Elie Saab Haute Couture.

Film Mulan, v ktorom účinkovalo množstvo čínskych a americko-čínskych hercov, sa však tiež už nevyhol obavám z koronovírusu. Potvrdzovali to aj prítomní hostia s rúškami na tvári, ktorí sa pohybovali medzi slávnostne vystrojenými hviezdami.

Do slovenských kín by mal prísť film až 26. marca. Diváci ho uvidia so slovenským dabingom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #premiéra #vek #herečka #Mulan

+ Choďte sa prejsť na chvíľu do prírody, čerstvý vzduch vám urobí dobre.
Môžete mať svoj názor, len ho musíte...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...