Vina Diesela (ne)zastaví ani koronavírus! S mexickou kráskou na premiére

Slovenskú premiéru už pre koronovírus distribučná spoločnosť odložila na neurčito. V Los Angeles sa však novinka s Vinom Dieselom, film Bloodshot, dočkala slávnostnej premiéry.

11.03.2020 12:25
debata
Herečka Eiza Gonzalez na filmovej premiére... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herečka Eiza Gonzalez na filmovej premiére novinky Bloodshot. Herečka Eiza Gonzalez na filmovej premiére novinky Bloodshot.

Príbeh podľa známeho komiksu o supervojakovi, ktorý je vďaka prítomnosti nanobotov v krvi takmer neporaziteľný, je typickým akčákom, na aký sú Dieselovi fanúšikovia zvyknutí. Po jeho boku sa dokonca objavujú tváre, ktoré diváci poznajú z iných jeho filmov – napríklad herečka Michelle Rodriguez či krásna Eiza Gonzales.

Herec Sam Heughan.
Herečka Jaimie Alexander.
+3Herečka Eiza Gonzalez na filmovej premiére...

Tieto dámy nechýbali ani na utorňajšej premiére, kde bez pochyby zaujala najmä druhá menovaná. Kráska s mexickou krvou v žilách si totiž obliekla model červených šiat, ktorý však pod tenučkou látkou odhaľoval jej krivky a spodnú bielizeň.

Eiza Gonzales aj vo filme tiež patrí do skupiny zabijakov, ktorých armáda zneužíva na svoje bojové ciele pomocou moderných technológií. Diesel sa na pozadí desiatok akčných scén snaží vzoprieť tým, ktorí ho využívajú.

Herec Vin Diesel stvárnil v snímke Bloodshot... Foto: SITA/AP, Richard Shotwell
Herec Vin Diesel stvárnil v snímke Bloodshot hlavnú úlohu. Herec Vin Diesel stvárnil v snímke Bloodshot hlavnú úlohu.

Aktuálna situácia vo svete kvôli šíreniu koronavírusu donútila najmä na európskom kontinente mnohé spoločnosti zrušiť kultúrne podujatia alebo premiéry očakávaných titulov. Dotklo sa to napríklad novej bondovky, ktorej premiéru tvorcovia odsunuli na jeseň tohto roka.

V Amerike sa síce zatiaľ konajú aj slávnostné prezentácie nových titulov či spoločenské podujatia a eventy, napríklad animovaná snímka Vpred však mala počas uplynulého víkendu najhorší otvárací víkend v kinách spomedzi doterajších produkcií štúdií Disney Pixar. Tvorcovia to pripisujú práve slabšej návštevnosti kín z dôvodu strachu pred koronavírusom.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #film #Vin Diesel #Eiza Gonzáles #koronavírus #Bloodshot

+ Malé kroky vedú k veľkým zmenám v zdraví a športe.
Nevyberajte si tú najjednoduchšiu cestu, nie je to poslanie...

+ Budete sa cítiť výborne, najlepšie na prechádzke so svojím psíkom.
Nestrácajte nádej, pokračujte ďalej v sne o...