Hrdinka z Mulan na premiére priznala: Mám blízkych v izolovanom Wuchane!

Veľká premiéra a potom... čakanie! Presne to je prípad tvorcov akčného hraného spracovania slávnej rozprávky Mulan z produkcie štúdií Walt Disney.

13.03.2020 09:50
debata
Herečka Yifei Liu na premiére filmu Mulan v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Yifei Liu na premiére filmu Mulan v Londýne. Oblečená v kreácii Elie Saab. Herečka Yifei Liu na premiére filmu Mulan v Londýne. Oblečená v kreácii Elie Saab.

Po veľkom premietaní nového filmu v Los Angeles sa tvorcovia príbehu presunuli do metropoly Veľkej Británie. V Londýne sa vo štvrtok večer konala slávnostná premiéra, no len pár hodín po nej potvrdilo štúdio, že premiéru filmu posúva na neurčito. Dôvodom je šírenie koronavírusu, ktorý zasahuje do všetkých oblastí života.

Herečka Yifei Liu a režisérka Niki Caro...
Herečka Yifei Liu pochádza z čínskeho Wuhanu.
+3Zľava: Herec Ron Yuan, režisér Niki Caro,...

Zaujímavou zhodou okolností v tomto prípade je aj fakt, že hlavná hrdinka v podaní čínskej herečky Yifei Liu má spojenie s čínskym Wuchanom, odkiaľ sa koronavírus začal šíriť. Kráska sa tam narodila. Na otázku magazínu Variety ešte počas premiéry v Los Angeles priznala, že vo Wuhane stále žije jej blízka príbuzná.

„Žije tam stále moja stará mama. Ďakujem za opýtanie, má sa dobre,“ odvetila na otázku redaktorky o tom, či má vo Wuhane izolovanom od zvyšku Číny nejakú rodinu či priateľov.

zväčšiť Herečka Yifei Liu na zábere z filmu Mulan. Foto: SITA/AP, Jasin Boland
Herečka Yifei Liu na zábere z filmu Mulan." Herečka Yifei Liu na zábere z filmu Mulan.

V Londýne sa mladučká hrdinka akčného filmu o bojovníčke v prestrojení za chlapca predviedla v čiernej večernej kreácii Elie Saab. Stavila tak na rovnakého dizajnéra ako v prípade veľkolepej premiéry v LA. Po zlatých šatách a opulentnej róbe s vlečkou tentoraz trošku stlmila pompéznosť. Stále však vyzerala priam rozprávkovo.

Ako vyzerá v samotnej rozprávke si však budú musieť diváci pravdepodobne počkať. Oficiálna premiéra bola plánovaná na 26. marca aj na Slovensku. Vzhľadom na aktuálnu situáciu a rozhodnutie štúdií Walt Disney sa dá predpokladať, že aj slovenský dátum premiéry sa posunie. Podobné sa už stalo s akčnou snímkou Bloodshot s Vinom Dieselom.

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #herečka #Mulan #koronavírus #Wuhan

+ Nezabúdajte na hydratáciu vášho tela, potrebuje to.
Nespáľte sa na vlastných chybách, poučte sa z chýb ľudí...

+ Začnite jedávať pravidelne, docielite tak, že nebudete priberať.
V práci dosiahnete neuveriteľné veci, vek nehrá...