Najhoršie oblečená je Margot Robbie! Vyzerá ako stará dievka, tvrdí štylista

Je miláčikom publika a podľa mnohých jednou z najpôvabnejších žien filmového plátna v súčasnosti. Ale u štylistov toľko úspechu herečka Margot Robbie nežne. Minimálne nie u Elliota Garnauta.

07.04.2020 09:29
debata
Herečka a tvár novej vône Margot Robbie prišla... Foto: SITA/AP, Chris Pizzello
Herečka a tvár novej vône Margot Robbie prišla na akciu v kreácii Chanel Haute Couture. Herečka a tvár novej vône Margot Robbie prišla na akciu v kreácii Chanel Haute Couture.

Módny poradca, ktorý pôsobí prevažne v austrálskom Melbourne, vyvolal rozruch svojimi ostatnými vyjadreniami, keď sa objavil v online live vysielaní a spoločne s ďalšími kolegami z brandže rozoberal úroveň obliekania hviezd. Práve austrálska rodáčka Margot Robbie to však od neho poriadne schytala.

Na otázku jedného zo sledovateľov prenosu, kto je podľa neho najhoršie oblečená Austrálčanka, odpovedal bez zaváhania. „Margot Robbie! A teraz ma ukrižujte,“ uviedol so smiechom Garnaut. „Jej štylista ju doslova mučí. Vyzerá ako stará dievka,“ pokračoval Garnaut.

Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel Haute...
Herečka Margot Robbie v kreácii Chanel Haute...
+34Herečka Margot Robbie na slávnostnej premiére...

Keď sa ho potom ďalší diváci online pýtali, či si naozaj stojí za týmto tvrdením, keďže Margot Robbie je tvárou značky Chanel a veľmi často jej odevy pochádzajú práve z kolekcií francúzskej značky, dodal ešte so smiechom: „Niekto ju musí v Chaneli fakt neznášať!“

Podľa neho je nepochopiteľné, že blondínka má k dispozícii doslova celý archív slávnej značky a chodí do spoločnosti v kúskoch, ktoré vyzerajú ako starý koberec. Stanovisko Robbieovej, alebo jej štylistky známe nie je. Pozrite si štýl Margot Robbieovej v galérii a názor si urobte sami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #štylista #hodnotenie #Margot Robbie #najhoršie oblečené

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...