Hrubešová, Němcová či Pagáčová! Kašľať na vírus, české celebrity už žúrujú spoločne

Spoločenský život na Slovensku je stále na bode mrazu, to však rozhodne neplatí pre susednú českú metropolu - Prahu. Posledné večery sa tam uskutočnilo niekoľko spoločenských akcií.

28.05.2020 13:54
debata
Spisovateľka Barbara Nesvadbová (vľavo) a... Foto: GWUZD PAVEL / Night Star / Profimedia
Spisovateľka Barbara Nesvadbová (vľavo) a herečka Patricie Pagáčová. Spisovateľka Barbara Nesvadbová (vľavo) a herečka Patricie Pagáčová.

Spoločenský život na Slovensku je stále na bode mrazu, to však rozhodne neplatí pre susednú českú metropolu – Prahu. Posledné večery sa tam uskutočnilo niekoľko spoločenských ak­cií.

Jedným z nich bol aj krst novej knihy spisovateľky a novinárky Barbary Nesvadbovej. Titul Iluze sa rozhodla známa blondínka uviesť do sveta v celebritnej spoločnosti. A hoci pre fotografov, pozvaných na podujatie, pózovala hostiteľka aj s prominentnými sudičkami aj v ochrannými rúškami na tvári, trvalo to možno pár minút.

Krst knihy Iluze od spisovateľky Barbary...
Herečka a knižná autorka Markéta Hrubešová.
+1Spisovateľka Barbara Nesvadbová (vľavo) a...

Pozvané známe osobnosti, medzi ktorými sa objavila napríklad modelka Pavlína Němcová, dizajnérka Tatiana Kovaříková, speváčka Marta Jandová či herečka a porotkyňa zo Superstar Patricie Pagáčová, si však potom už ochranné pokrývky nosa a úst zložili z tvárí. Živo diskutovali, pózovali fotografom a užívali si atmosféru večernej Prahy.

Modelka a filantropka Taťána Gregor Brzobohatá... Foto: GWUZD PAVEL / Night Star / Profimedia
Modelka a filantropka Taťána Gregor Brzobohatá na charitatívnej projekcii filmu Vlastníci. Modelka a filantropka Taťána Gregor Brzobohatá na charitatívnej projekcii filmu Vlastníci.

Hneď na ďalší deň sa potom uskutočnila v pražskom centre, priamo na brehu Vltavy, charitatívna projekcia filmu Vlastníci, ktorú zorganizovala modelka a filantropka Taťána Gregor Brzobohatá. V jej prípade však išlo o akciu s výrazne prísnejšími opatreniami.

Hoci pôvabná blondínka a bývalá Miss World pózovala fotografom bez ochranného rúška, premietanie filmu sa konalo pre pozvaných divákov v netypickej, no veľmi romantickej podobe. Film si totiž mohli pozrieť priamo z hladiny Vltavy, sediac na loďkách ukotvených pri brehu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Praha #akcia #krst #Marta Jandová #Pavlína Němcová #Bára Nesvadbová #Markéta Hrubešová #koronavírus #Patricie Pagáčová

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...

+ Vysušené a popraskané ruky riešte s dermatológom, pomôže vám.
V tíme dokážete viac ako sami, porozmýšľajte nad...