Magálová v športovom a Kvetka Horváthová... odhalila nohy v krátkych šortkách!

Aj spoločenský život a s ním spojené udalosti sa pomaly vracajú do normálu. V priestoroch bratislavského hotela sa uskutočnila vernisáž s portrétmi známych žien, pár z nich dokonca prišlo osobne.

12.06.2020 10:25
debata
Herečka Kamila Magálová na vernisáži portrétov... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Kamila Magálová Herečka Kamila Magálová na vernisáži portrétov nominovaných žien v ankete Slovenka roka.

Na prezentácii portrétov nominovaných žien v rámci ankety Slovenka roka sa objavila napríklad herečka Kamila Magálová, ktorá si mohla pozrieť na jednom zo stojanov aj vlastnú podobizeň.

Rozdiel bol síce zjavný, ale ležérny športový imidž, ktorý zvolila herečka na štvrtkové popoludnie, u nej fungoval. Sympatická dáma nasadila svoj povestný úsmev a celkom očividne si užila prvé stretnutie s kolegami na verejnosti po pár mesiacoch prísnych opatrení v rámci koronavírusovej pandémie.

Moderátorka Kveta Horváthová na vernisáži... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Moderátorka Kveta Horváthová na vernisáži portrétov Slovenka roka. Moderátorka Kveta Horváthová na vernisáži portrétov Slovenka roka.

Medzi hosťami akcie sa objavila aj makrízacka moderátorka Kveta Horváthová, ktorá rozhodne vie, ako pritiahnuť pozornosť. Okrem výrazného florálneho vzoru na svojom odeve to boli najmä krátke šortky odhaľujúce Horváthovej nohy. Treba však zároveň pripomenúť, že niekdajšia tvár reality-šou Farma a zároveň moderátorka Telerána je vo skvelej forme.

Štyridsaťtriročná blondínka je v rámci ankety Slovenka roka 2020 nominovaná v kategórii Médiá a komunikácia. Zhodou v okolností v rovnakej kategórii bude o priazeň hlasujúcej poroty bojovať aj novinárka denníka Pravda Helena Dvořáková. Viac čítajte tu.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Kamila Magálová #Kveta Horváthová #Slovenka roka

+ Podporujte svoju imunitu vitamínmi, práve to vaše telo potrebuje.
Ak neviete pokračovať dnes nie je práve váš...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...