Česká komička Paulová v 65 rokoch! Má vari zmluvu na večnú mladosť?

Bola kedysi miláčikom z televíznych komédií, dnes je česká herečka Jana Paulová stále hviezdou v divadle. A nielen to. Nedávno opäť potvrdila svoju povesť nestarnúcej šarmantnej dámy.

25.06.2020 12:50
debata
Česká herečka Jana Paulová. Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Česká herečka Jana Paulová. Česká herečka Jana Paulová.

Česká herečka, ktorú mnohí diváci vnímajú najmä zo spojenia s hercom a komikom Pavlom Zedníčkom, sa objavila v utorok na akcii Divadla Kalich, v ktorom patrí medzi najobsadzovanejšie herečky. Usmiata, uvoľnená a výzorom o dobrých desať-pätnásť rokov mladšia než v skutočnosti má.

Paulová totiž oslávila vo februári poljubileum, 65. narodeniny. Málokto by to však pri pohľade na rodáčku z Prahy povedal. Blondínka so šmrncovným mladistvým účesom a v štýlovej kombinácii vyzerá skutočne akoby sa jej vek nedotýkal.

Pre český Blesk.cz Paulová prezradila aj to, ako zvládla posledné mesiace, ktoré poznačila karanténa a prísne obmedzenia kvôli koronavírusu. Vraj vyupratovala naozaj celý dom. „Pustila som sa do poriadneho upratovania, ako ja hovorím, predsmrtného. Predsa len som také dlhé voľno v živote nemala a naraz bolo na všetko dosť času,“ citoval herečku denník Blesk.

Na tlačovke Divadla Kalich sa po jej boku objavil aj dlhoročný kolega a kamarát Pavel Zedníček, ale tiež herci ako Iva Janžurová či Ivan Kříž.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #divadlo #nestarnúca #Jana Paulová

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Zmeňte každodennú rutinu a pridajte do nej niečo čo vášmu telu chýba.
Ak ste sa zmýlili nevadí, ide o to či to...