Czoborová so svalnatým mužom, tehotná Čírová a... aha, na akciu prišiel aj Kramár!

Mnohé známe tváre slovenského šoubiznisu si konečne po mesiacoch bez oficiálnych spoločenských akcií užili letný večer v Bratislave. Prilákalo ich otvorenie novej predajne domácej módnej značky.

02.07.2020 13:23 , aktualizované: 03.07.2020 11:36
debata (2)
Na otvorenie novej predajne prišiel aj herec... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Maroš Kramár Na otvorenie novej predajne prišiel aj herec Maroš Kramár. Na úvod nevyzeral veľmi prívetivo, po boku Márie Kráľovičovej bol milší.

Medzi hosťami akcie, ktorá sa konala na petržalskej strane Dunaja, sa objavila napríklad tehotná speváčka Mária Čírová. Medzi prítomnými rozhodne vyvolala mierne prekvapenie. Dôvodom bol fakt, že ju sprevádzala celá rodina. Už čoskoro trojnásobná mama totiž okrem manžela Maroša Kachúta priviedla do spoločnosti aj ich dve ratolesti – dcéru Zoe a syna Huga. Na verejnosti sa síce neobjavujú často, ale prvý júlový večer v sparnom hlavnom meste si užívali po boku známych rodičov.

Fitneska Zora Czoborová a jej manžel Peter...
Herec a moderátor Juraj Bača.
+10Herec a moderátor Juraj Bača v "drevorubačskom"...

Do nového obchodného priestoru, v ktorom sa konala aj módna prehliadka, sa prišla pozrieť aj fitneska Zora Czoborová s manželom Petrom. Ten vždy patril medzi fanúšikov posilňovania a zdá sa, že ho to neprešlo. Skôr naopak. Vyzerá, že svoje bicepsy pumpuje minimálne akoby sa pripravoval na zápas v ringu. Czoborová však po jeho boku pôsobí spokojne. Aj ona sama má blízky vzťah k pohybu a športovej aktivite a tak sa nepochybne s Petrom navzájom dopĺňajú nielen partnersky, ale aj svojimi koníčkami.

Speváčka Mária Čírová priviedla celú rodinu.... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Mária Čírová Speváčka Mária Čírová priviedla celú rodinu. Manžela Maroša Kachúta aj ich dve ratolesti, tretiu privedie na svet už čoskoro.

Platí to nepochybne aj o manželoch Drapákovcoch či viacerých párikoch (napríklad raper Majself s partnerkou Júliou či Johnny Kortis s manželkou), ktoré sa v stredu večer objavili na módnej akcii. Azda najprekvapivejším hosťom večera bol však slovenský herec Maroš Kramár. Najprv relatívne zachmúrený a namosúrený, v spoločnosti herečky Márie Kráľovičovej sa mu však znovu objavil úsmev na tvári.

Pred pár týždňami sa v slovenských médiách a na sociálnych sieťach výdatne riešila kauza okolo sexuálneho „harašenia“ pred kamerami v relácii Inkognito. Kramár sa totiž dotkol prstami pozadia maskérky a to vyvolalo vlnu nevôle mnohých žien. Namiesto toho, aby sa herec za svoje konanie ospravedlnil, prilial olej do ohňa ešte ďalšími vyjadreniami.

Fitneska Zora Czoborová a jej manžel Peter... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Fitneska Zora Czoborová a jej manžel Peter Iliáš na otvorení módneho domu Lombardi. Fitneska Zora Czoborová a jej manžel Peter Illiáš na otvorení módneho domu Lombardi.

V relácii televízie JOJ bude pritom ďalej pokračovať. „Po mnohých konzultáciách o.i. s dotknutými stranami, ale aj s nezávislými externými odborníkmi konštatujeme, že daná situácia nenaplnila charakter takého konania, ktoré by malo byť sankcionované,“ uviedla v stanovisku PR manažérka relácie Inkognito, Katarína Gajdošíková.

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Mária Čírová #Zora Czoborová #Maroš Kramár

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...