Petra Černocká si tyká s mladistvým vzhľadom! Verili by ste, že má 70?

Nielen za veľkou mlákou sa nájdu slávne osobnosti, ktoré akoby mali podpísanú zmluvu s časom na "večnú" mladosť. V susednom Česku sa nepochybne do skupiny stále príťažlivých dám radí aj herečka a speváčka Petra Černocká.

04.07.2020 00:00
debata (10)
Herečka a speváčka Petra Černocká na akcii v... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka a speváčka Petra Černocká na akcii v Prahe. Herečka a speváčka Petra Černocká na akcii v Prahe.

Aj mladšia generácia veľmi dobre pozná vďaka rozprávkovej komédii Dívka na koštěti slávnu mladú čarodejnicu Saxanu. Českú herečku preslávila v časoch jej mladosti a navždy s ňou zostala spojená. Okrem Saxany však možno s rodáčkou z Prahy pokojne spájať aj mladistvý a energický vzhľad.

Černocká sa pred pár dňami objavila na akcii v hoteli Four Seasons v Prahe a opäť zaujala pôvabom a nestarnúcim lookom. Málokto by pri pohľade na ňu uveril, že minulý rok oslávila okrúhliny – 70 rokov. Tajomstvom jej pôvabu je nepochybne aj aktívny život. A do toho sa určite radia aj spoločenské akcie.

Černocká patrí medzi známe tváre, ktoré si v susednom Česku užívajú návrat do spoločenského života po niekoľkých mesiacoch prísnych opatrení kvôli koronavírusu.

Iba pár dní pred akciou v luxusnom hoteli sa Černocká objavila aj na krste knihy Matky na palici ako jedna z krstných mám a sudičiek. Spoločnosť jej vtedy robila dokonca aj dcéra Bára Vaculíková a vnučka Coco.

© Autorské práva vyhradené

10 debata chyba
Viac na túto tému: #vzhľad #pôvab #Saxana #Petra Černocká

+ Múčne výrobky vám začnú spôsobovať mierne ťažkosti.
Ak vám niečo nejde, mali by ste to odložiť na lepší čas....

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....