Zora Czoborová ako modelka? Krivky má ukážkové, nesie sa ako profíčka

Formu a výstavné krivky jej môžu závidieť aj dámy mladšie o celú generáciu. Slovenská fitneska Zora Czoborová to potvrdila aj nedávno na akcii v Bratislave.

03.07.2020 16:30
debata
Fitneska Zora Czoborová sa predviedla na módnej... Foto: Rene Miko
Fitneska Zora Czoborová sa predviedla na módnej šou. Fitneska Zora Czoborová sa predviedla na módnej šou.

Spoločne s manželom Petrom, ktorý je od nej mladší o štrnásť rokov, sa asi najznámejšia slovenská „cvičiteľka“ vybrala na otvorenie nového módneho obchodu. A nezostala len pri obdivovaní vecí na vešiaku, dokonca sa objavila na provizórnej prehliadke v priestoroch nového nákupného stánku.

Štíhla, s istým krokom na vysokých podpätkoch topánok z dielne Valentino predvádzala Czoborová trblietavú kombináciu a, samozrejme, si vyslúžila aj potlesk prítomných. Nebola však jedinou známou tvárou, ktorú mohli zvečniť objektívy v rámci prehliadkovej časti večera. Rovnako si rolu modelky opäť skúsila tvár Dámskeho klubu Karin Majtánová či športovec Roman Volák alebo herec a moderátor Juraj Bača.

Herec a moderátor Juraj Bača. Foto: Rene Miko
20200701 064 Herec a moderátor Juraj Bača. Herec a moderátor Juraj Bača.

Posledný menovaný stihol počas akcie vystriedať rovno dva „outfity“. Ich kontrast bol však doslova do očí bijúci. Kým na oficiálnu časť obliekli organizátori Baču do čierneho smokingu, neskôr sa plavovlasý hrdina filmu Amnestie prezliekol do krátkych nohavíc, bieleho tielka a károvanej košele. V skratke by sa dalo povedať – z večierka rovno na rúbanisko.

Stredajší večer, ktorý sa uskutočnil na petržalskej strane Dunaja, prilákal aj ďalšie známe osobnosti a bol vôbec prvou väčšou akciou s domácimi predstaviteľmi šoubiznisu, ktorá sa diala po uvoľnení koronavírusových opatrení. Viac si pozrite v našej fotogalérii.

Fitneska Zora Czoborová a jej manžel Peter...
Herec a moderátor Juraj Bača.
+10Herec a moderátor Juraj Bača v "drevorubačskom"...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #móda #Zora Czoborová #Juraj Bača

+ Na alkohol dnes zabudnite, zvoľte si dnes inú cestu.
Osviežte si myseľ a opakujte si čo už viete a k tomu sa...

+ Humor nech vás neopúšťa a to za každých okolností.
V práci všetko zvládnete ľavou zadnou, nemáte sa čoho...