Jágrova ex, Hanychová aj Svátková s 'chlapmi': Známe dámy vyrazili na letný žúr

Hoci infikovaných na vírus covid-19 stále pribúda, najmä v susednom Česku sa dejú hromadné akcie akoby sa nechumelilo. Na jednej z nich sa začiatkom týždňa objavilo aj množstvo známych tvárí.

10.07.2020 03:30
debata (1)
Modelka a moderátorka Agáta Hanychová. Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Modelka a moderátorka Agáta Hanychová. Modelka a moderátorka Agáta Hanychová.

Slávnostné otvorenie letnej terasy plnej atrakcií a občerstvenia si nenechali ujsť desiatky osobností českej šoubiznisovej scény. Medzi nimi nepochybne zaujala napríklad Agáta Hanychová, ktorá posledné mesiace pútala pozornosť aj vďaka rozpadu jej manželstva s hercom Jakubom Prachařom.

Hanychová je však dobre známa tým, že sa s prehrami či stratami vo svojom živote vyrovnáva hrdo a s úsmevom. A presne tak vyzerala aj na akcii, kde ju fotografi zachytili s odhaleným bruškom a točenou zmrzlinou v ruke.

Herečka Vlastina Svátková vzala na otvorenie... Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Vlastina Svátková vzala na otvorenie terasy v Prahe všetkých svojich troch synov. Herečka Vlastina Svátková vzala na otvorenie terasy v Prahe všetkých svojich troch synov.

V porovnaní s letnou „garderóbou“ Hanychovej pôsobila slovenská rodáčka, herečka Vlastina Svátková, pomerne zahalene. Priam akoby si odskočila rovno z nejakého dôležitého rokovania. Po jej boku však stála trojica jej ratolestí, synov a tak to bolo dva v jednom – pani manažérka a pani matka. Ale konieckoncov, veď takmer každá matka je vlastne aj špičková manažérka.

V skupine známych hostí sa objavila aj modelka a moderátorka Inna Puhajková, ktorú v minulosti preslávil vzťah s hokejistom Jaromírom Jágrom. Dnes už ani zďaleka nepripomína občas zbytočne lascívnu „polovičku“ známeho športovca a aj na letnej akcii v Prahe predvádzala svoju elegantnú podobu v tope so zlatistým nádychom a čiernych širokých nohaviciach.

Moderátorka a modelka Inna Puhajková. Foto: JHPhoto / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Moderátorka a modelka Inna Puhajková. Moderátorka a modelka Inna Puhajková.

Medzi pozvanými sa potom objavili ďalšie známe mená ako napríklad Ivana Jirešová či Marián Vojtko.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Agáta Hanychová #Vlastina Svátková #Inna Puhajková

+ Dôležitý je aj spánok, nezabúdajte na kvalitu a dĺžku.
Nesnažte sa o všetkom rozhodovať sami, poraďte sa s...

+ Jedzte, čo vám prospieva, naopak vyraďte nezdravé cukry a tuky. Snažte sa robiť všetko tak ako najlepšie viete,...