Meky prilákal známe tváre: Hargašová s Ondrejkovou ukázali krásne dcéry!

Centrum Bratislavy v pondelok večer konečne ožilo šoubiznisovou akciou. Konala sa premiéra dokumentárneho filmu Meky, ktorá prilákala do priestorov Starej tržnice množstvo známych tvárí.

14.07.2020 12:00
Televízna moderátorka Jarmila... Foto: ,
Televízna moderátorka Jarmila Lajčáková-Hargašová (vpravo) s dcérou Larou Lajčákovou.
debata (5)

Slávny slovenský rodák, spevák a hudobník Miroslav Žbirka, ktorému je film Meky venovaný, nechýbal. Rovnako ani Šimon Šafránek, režisér snímky s podtitulom Nemožný chalan z Abbey Road, ktorá vstúpi do kín vo štvrtok.

Ako prezradil médiám, novinka vznikla bez akejkoľvek cenzúry. „Meky k tomu materiálu, ktorý sme nakrútili, naozaj nič nemal. Nikdy za nami neprišiel, že ‘Tento záber dajte preč!‘ a podobne. A ja sám v strižni som tiež nikdy neriešil nejaký vnútorný konflikt, čo do filmu dať a čo nedať. Vôbec som nepripúšťal autocenzúru a som rád, že to tak bolo aj z Mekyho strany,“ povedal tvorca dokumentu, ktorý stojí najmä na vzájomnej dôvere.

Producentka a prezidentka Slovenskej filmovej a...
Slovenský choreograf, tanečník a režisér Ján...
+9Moderátorka Jarmila Hargašová-Lajčáková.

„Ja som sa snažil byť k Mekymu úplne otvorený a neklásť mu pod nohy nejaké pasce. Kým si človek vybuduje s tým druhým nejakú dôveru, zaberie to síce dlhší čas, no ja to inak asi neviem… A výsledkom toho procesu napokon bolo, že Meky bol so všetkým tak nejako oukej. Nikdy z jeho strany neprišiel nejaký tlak na výsledok,“ poznamenal Šafránek.

Herečka a moderátorka Bibiána Ondrejková... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka a moderátorka Bibiána Ondrejková (vpravo) s dcérou Bibiánou Pogány. Herečka a moderátorka Bibiána Ondrejková (vpravo) s dcérou Bibiánou Pogány.

Nový film si prišli pozrieť Žbirkovi dlhoroční spolupracovníci ako textár Kamil Peteraj či jeho ex-kolega – hudobník Janko Lehotský. Medzi hosťami sa objavil s barlami choreograf Ján Ďurovčík a jeho tehotná manželka Barbora či prezidentka Slovenskej filmovej a televíznej akadémie Wanda Adamik Hrycová.

Pozornosť vyvolali aj dcéry dvojice známych dám, ktoré sprevádzali na akciu slávne mamy. Reč je o Jarmile Lajčákovej-Hargašovej, ktorej robila spoločnosť dcéra Lara Lajčáková. Herečka a moderátorka Bibiána Ondrejková vzala so sebou dcéru Bibiánu Pogány. Obe mladé dámy boli neprehliadnuteľné a pôvaby zjavne zdedili po svojich mamách.

Slovenský spevák Miroslav Žbirka (vľavo) a... Foto: SITA, Jana Birošová
FILM: Meky Slovenský spevák Miroslav Žbirka (vľavo) a český režisér, spisovateľ a publicista Šimon Šafránek počas slávnostnej premiéry dokumentárneho filmu Meky.

© Autorské práva vyhradené

5 debata chyba
Viac na túto tému: #Bratislava #premiéra #dcéra #Bibiána Ondrejková #Miroslav Žbirka

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....