Ďurovčík s barlami, jeho manželka Barbora s bruškom! Úsmevy im nechýbali...

Hovorí sa do roka a do dňa po svadbe by malo prísť dieťa. Netreba to brať doslovne, ale choreografovi Jánovi Ďurovčíkovi a jeho manželke Barbore sa takýto plán darí napĺňať.

15.07.2020 00:00
Slovenský choreograf, tanečník a režisér Ján... Foto: ,
Slovenský choreograf, tanečník a režisér Ján Ďurovčík (vpravo) s manželkou Barborou.
debata

Herečka Barbora Hlinková, ktorá povedala áno známemu režisérovi, tanečníkovi a choreografovi pred rokom v júni, sa už teší na svoj prvý prírastok. So zaobleným bruškom skrytým pod voľnými vzorovanými šatami sa objavila v pondelok podvečer v centre Bratislavy na filmovej premiére dokumentu Meky.

Hlinková, ktorá by mala dieťa priviesť na jeseň, nebola, samozrejme, sama. Spoločnosť jej robil manžel a tiež čoskoro premiérový otec Ďurovčík. Ten stihne vyskúšať si otcovské povinnosti ešte pred dovŕšením okrúhlej päťdesiatky, ktorá ho čaká v apríli budúceho roka.

Slovenský choreograf, tanečník a režisér Ján... Foto: SITA, Jana Birošová
Slovenský choreograf, tanečník a režisér Ján Ďurovčík (vpravo) s manželkou Barborou. Slovenský choreograf, tanečník a režisér Ján Ďurovčík (vpravo) s manželkou Barborou.

Ten, kto párik v pondelok večer zazrel v centre mesta, nemohol tiež prehliadnuť, že Ďurovčík si musel pri chôdzi pomáhať barlami. Dôvodom je kuriózna nehoda, ktorá sa mu prihodila začiatkom mesiaca. Z auta sa mu totiž na nohu vysypali kachličky, ktoré tam mal naložené do novej kúpeľne. „Lekár povedal, že som mal v podstate ešte šťastie, že mám nohu len zlomenú. Tá váha mi ju mohla rozdrviť,“ uviedol pre Topky.sk pred pár dňami Ďurovčík.

Na filmovej premiére dokumentu Meky však už prišiel pred objektívy s povestným úsmevom a dobrou náladou. Fotogalériu z nej si pozrite nižšie.

Producentka a prezidentka Slovenskej filmovej a...
Slovenský choreograf, tanečník a režisér Ján...
+9Moderátorka Jarmila Hargašová-Lajčáková.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #tehotenstvo #zranenie #zlomenina #Ján Ďurovčík #noha #Barbora Hlinková

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...