Žiaden koč, ani davy gratulantov! Ako oslávila princezná Victoria narodeniny?

Nič nie je ako predtým. A zmieriť sa s týmto faktom musia aj zástupcovia kráľovských rodín. Švédska princezná Victoria mala po rokoch celkom inú narodeninovú oslavu, než na akú bola zvyknutá.

17.07.2020 00:00
debata
zväčšiť Švédska korunná princezná Victoria, jej manžel... Foto: SITA/AP, Jonas Ekstromer
Sweden Royal Princess Birthday Švédska korunná princezná Victoria, jej manžel - princ Daniel a ich dve deti - princ Oscar, a princezná Estelle pózujú v záhrade letného kráľovského paláca Solliden.

Následníčka švédskeho trónu, ktorá v stredu 15. júla oslávila 42. narodeniny, je zvyčajne počas osláv svojho jubilea prítomná na verejnej oslave a stretnutí so svojimi švédskymi „poddanými“. Potom nasledovala jazda na koči ulicami Štokholmu a tiež následne aj koncert na jej počesť, na ktorom sa zvyčajne zúčastňovala celá kráľovská rodina.

To všetko však zmenila pandémia koronavírusu a opatrenia s ňou súvisiace – hoci samotné Švédsko patrilo k hŕstke krajín, ktoré takmer žiadne obmedzenia nepodnikali. Aj tak sa však musela Victoria zmieriť len s pózovaním v záhrade letného kráľovského paláca na ostrove Öland. Samozrejme, so svojimi najbližšími, teda manželom, princom Danielom a ich dvoma deťmi – princeznou Estelle a princom Oscarom.

zväčšiť Zľava: Skokan o žrdi Armand Duplantis, korunná... Foto: SITA/AP, Jonas Ekströmer
Zľava: Skokan o žrdi Armand Duplantis, korunná princezná Victoria, princezná Estelle a princ Daniel počas koncertu pri príležitosti 43. narodenín princeznej. Zľava: Skokan o žrdi Armand Duplantis, korunná princezná Victoria, princezná Estelle a princ Daniel počas koncertu pri príležitosti 43. narodenín princeznej.

Tradičná jazda na koči sa nekonala, ale ani počas pandémie sa švédska šľachta nevzdala mini-koncertu. Prebehol však s prísnymi opatreniami, minimálnym počtom hostí a výraznými rozostupmi. Podľa záberov z videa na Twitteri sa však zdá, že rodina si vystúpenie užila. Radosť z dvojice speváčok, ktoré na počesť princeznej Victorie vystúpili, mala najmä jej dcéra Estelle.

Po boku švédskej princeznej sa objavil na jej narodeninách aj pohľadný mladík. Išlo o Armanda Duplantisa, švédsko-amerického športovca, ktorý súťaží v skoku o žrdi. Toho princezná ocenila za výnimočný športový prínos v rámci uplynulého roka, čím tiež zostala verná tradícii, ktorá sa deje už niekoľko rokov.

Atlét Armand Duplantis si odniesol cenu od... Foto: SITA/AP, Jonas Ekströmer
Armand Duplantis Atlét Armand Duplantis si odniesol cenu od princeznej Victorie za výnimočný športový úspech.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #narodeniny #oslava #princezná Victoria

+ Ak potrebujete vyšetriť zrak nemali by ste dlho čakať.
Nesnažte sa potopiť svojich kolegov, práve naopak,...

+ Hydratujte svoje telo, momentálne to potrebuje stále viac a viac.
Nechváľte sa, mohlo by vám to skôr ublížiť ako...