Vojvodkyňa Kate elegantná ako vždy, ale pozor... Prvýkrát s rúškom na tvári!

Už dávnejšie potvrdila aj s manželom - princom Williamom, že pandémia koronavírusu ich neodradí od kráľovských povinností. V utorok sa vojvodkyňa Kate objavila v detskom centre a pred objektívmi podčiarkla svoju zodpovednosť.

05.08.2020 10:25
debata
Záber zachytáva vojvodkyňu Kate s ochranným... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Záber zachytáva vojvodkyňu Kate s ochranným rúškom na tvári. Záber zachytáva vojvodkyňu Kate s ochranným rúškom na tvári počas návštevy detského centra Baby Basics Sheffield.

Štíhla a vysoká členka kráľovskej rodiny, ktorá sa pravdepodobne o pár rokov stane novou britskou kráľovnou po boku už spomenutého Williama, sa objavila v detskom centre Baby Basics Sheffield. Oblečená do bielych šiat na gombíky, v elegantných lodičkách a s ochranným rúškom na tvári. Matku troch detí takto bolo možné vidieť vôbec prvýkrát. Doposiaľ sa pred objektívmi objavovala so svojím nezameniteľným úsmevom, ale „korona“ nepustí…

Záber zachytáva vojvodkyňu Kate s ochranným...
Záber zachytáva vojvodkyňu Kate počas návštevy...
+6Záber zachytáva vojvodkyňu Kate s ochranným...

Zaujímavosťou však je, že vojvodkyňa nie je prvou zástupkyňou kráľovskej rodiny, ktorá na verejnosť vyrazila v ochrannom rúšku. Ešte pred ňou tak urobila koncom minulého mesiaca jej svokra, vojvodkyňa z Cornwallu Camilla.

Vojvodkyňa Kate je podporovateľkou programu Baby Basics, ktorý je založený na dobrovoľníckych príspevkoch pomoci pre rodiny v núdzi a je cielený na rodiny s najmenšími ratolesťami. Kate v utorok nielen pomáhala vybaľovať zásoby, ktoré dorazili na pomoc chudobným rodinám, s niektorými sa aj stretla a pozhovárala o tom, ako pandémia zasiahla do ich životov. Pre obmedzenia totiž mnohí prišli aj o to malé množstvo príjmom, ktoré mali – napríklad zo sezónnych prác alebo brigád.

zväčšiť Vojvodkyňa Kate sa tentoraz chránila. Okrem... Foto: SITA/AP, Chris Jackson
Virus Outbreak Britain Royals Vojvodkyňa Kate sa tentoraz chránila. Okrem ochranného rúška mala na rukác aj plastové rukavice.

Tridsaťosemročná Kate, ktorá sa výrazne angažuje predovšetkým v projektoch cielených na najmladšiu generáciu, stihla v utorok zagratulovať aj svojej švagrinej – vojvodkyni Meghan. Americko-kanadská herečka, ktorá sa vzdala svojej profesie vydajom do britskej kráľovskej rodiny, oslavovala 39. narodeniny. Na Instagrame vojvodkyne Kate a jej manžela Williama sa objavil záber Meghan zhovárajúc sa s dieťaťom a k nemu blahoželanie.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vojvodkyňa Kate #charita #elegancia #detské centrum #ochranné rúško

+ Zamyslite sa nad momentálnou situáciou a správajte sa podľa nej.
Uzavretie významného obchodu zlepší vašu...

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, kľúč k úspechu.
Nebojte sa toho čo bude, pre vás všetko dopadne najlepšie ako...