Dohodli sa? Krásky z Miss s rozparkami do nebies, takto sa predvádzali

Na poslednú chvíľu museli organizátori tohtoročnej súťaže Miss Slovensko zrušiť prítomnosť divákov. Aj mnoho známych tvárí, ktoré sa už tešili na podujatie a pripravovali pár dní vopred, muselo zostať doma. Nie však všetky...

19.08.2020 00:00
debata (1)
Bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia... Foto: Peter Stas
Lucia Hablovičová Bývalá riaditeľka súťaže Miss Slovensko Lucia Hablovičová v šatách zo svadobného salónu.

Na slávnostnom finále súťaže sa v piatok večer objavilo niekoľko známych krások, ktorých snaha vyzerať na jednotku, voľba večerných šiat či hodiny strávené u kaderníčky nevyšli navnivoč. Piatkový galavečer si užila napríklad minuloročná kráľovná krásy Frederika Kurtulíková, jej kolegyne Tereza Turzová či Natália Hrušovská alebo Alica Ondrášová.

Na svoje časy v Miss si prišla zaspomínať aj bývalá riaditeľka súťaže Lucia Hablovičová, ktorá sa momentálne viac venuje vlastnej škôlke a tiež filantropii. V kombinácii čierneho zamatu so zlatou čipkou a výšivkou sa však opäť predviedla ako hviezda červených kobercov.

Bývalá Miss Slovensko Barbora Franeková je dlhoročnou kamarátkou Michaela Kováčika, dizajnéra a tiež aktuálneho riaditeľa súťaže. Neprekvapí teda, že sa tiež objavila na piatkovom prenose a bola oblečená práve do jeho kreácie.

Zaujímavosťou bolo, že slovenské krásky sa v tento večer akoby „dohodli“. Hneď niekoľko z nich volilo typovo podobné modely s výrazným rozparkom, ktorý odhaľoval štíhle a vypracované nohy na topánkach na podpätkoch. Ktorej z dám to najviac pristalo? Otvorte našu galériu a vyberte si sami.

Miss Sympatia z roku 2019 Tereza Turzová v...
Miss Slovensko 2019 Frederika Kurtulíková.
+6Bývalá Miss Slovensko Barbora Franeková v...

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #Miss Slovensko #Lucia Hablovičová #Frederika Kurtulíková

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Neužívajte pravidelne lieky, pozor aby vám viac neuškodili.
Oddeľte svoju prácu od súkromia, všetci tak budú...