Lady Gaga ovládla ceny MTV aj prehliadku rúšok - aha, aké kreácie vystriedala!

Americká popová speváčka Lady Gaga ovládla v noci z nedele na pondelok udeľovanie cien americkej televízie MTV, ktoré sa odohralo na niekoľkých miestach New Yorku.

31.08.2020 07:43
Lady Gaga Foto: ,
Speváčka Lady Gaga na zábere z prenosu televízie MTV a vyhlásenia MTV Video Music Awards.
debata (1)

Získala päť ocenení, okrem iného v kategórii umelec roka. V kategórii pieseň roka uspela aj s kolegyňou Arianou Grande so spoločným songom Rain On Me. Hlavnú cenu za videoklip roka si odniesol spevák The Weeknd za video k songu Blinding Lights.

Počas prvého veľkého slávnostného večera s odovzdávaním cien v USA od prepuknutia koronavírusovej pandémie sa 34-ročná Lady Gaga objavila na pódiu niekoľkokrát, a vždy v rôznych nápadných kostýmoch a ochranou nosa a úst. „Buďte priateľskí, noste rúška a buďte odvážni a stále odvážnejší,“ povzbudzovala speváčka svojich fanúšikov.

Speváčka Lady Gaga na zábere z prenosu...
Aj topmodelka Bella Hadid bola prítomná vo...
+11Spevák The Weeknd s cenou za videoklip roka ku...

Lady Gaga prevzala tiež špeciálnu cenu Tricon Award, ktorá je vyznamenaním aj za jej pôsobenie čoby aktivistky. „To pre mňa znamená viac, než si pravdepodobne myslíte,“ povedala Gaga po prevzatí ocenenia z rúk modelky Belly Hadidovej.

„Pre mnoho ľudí to nebol ľahký rok, ale ja vidím vo svete veľké víťazstvo odvahy,“ povedala Lady Gaga a vyjadrila presvedčenie, že kultúra sa dočká obrodenia.

zväčšiť Speváčky Ariana Grande (vľavo) a Lady Gaga... Foto: SITA/AP, MTV via AP
2020 MTV Video Music Awards Speváčky Ariana Grande (vľavo) a Lady Gaga vystúpili so skladbou Rain On Me. Nechýbali im ochranné rúška na tvári.

Lady Gaga a Ariana Grande ani pri svojom spoločnom nedeľnom vystúpení nezložili rúška. Obe išli na udeľovanie cien s tradíciou od roku 1984 ako favoritky, lebo mali zhodne po deviatich nomináciách.

1 debata chyba
Viac na túto tému: #Lady Gaga #MTV Video Music Awards #program #virtualizácia #koronavírus

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Hygiena je na prvom mieste, preto ju nezabúdajte dodržiavať.
Neznepríjemňujte prácu ľuďom okolo vás, lebo vy...