Bez odhalenia by to nešlo! Hadid, Beer či Doja Cat, na MTV sa ukázali odvážne

Televízny ceremoniál odohrávajúci sa na niekoľkých miestach v New Yorku, žiadni diváci, prísne podmienky. Aj tak vyzerali ceny MTV Video Music Awards, ktoré rozdali v nedeľu večer. A predsa im jedna vec nechýbala!

31.08.2020 12:05
2020 MTV Video Music Awards Foto: ,
Aj topmodelka Bella Hadid bola prítomná vo virtuálnom prenose vyhlásenia cien MTV Video Music Awards.
debata

Podobné šoubiznisové prenosy sú známe hviezdami v pomerne odvážnych a zvodných kreáciách a napriek tomu, že tento rok sa pre koronavírusovú pandémiu prvýkrát konal prenos bez divákov aj červeného koberca, mnohé dámy to naozaj nepodcenili.

Speváčka Lady Gaga na zábere z prenosu...
Aj topmodelka Bella Hadid bola prítomná vo...
+11Spevák The Weeknd s cenou za videoklip roka ku...

Zábery z televízneho záznamu ukázali napríklad v nesmierne odvážnom modeli topmodelku Bellu Hadidovú. Kráska, ktorá odovzdávala jednu z cien, sa objavila v priehľadnom tope s jemnou podprsenkou a pôsobila ako ledva zahalená priamo pred televíznymi kamerami.

Zvodnú minikreáciu si na seba obliekla aj speváčka a influencerka Madison Beer, ktorá v minulosti randila napríklad s Brooklynom Beckhamom a jej vystúpenie počarilo Justinovi Bieberovi. V nedeľu večer nepochybne počarila tisíckam ďalších mužov a žien pri televíznych obrazovkách či za internetovými prehliadačmi, kde sa tiež prenos dal sledovať.

zväčšiť Videograb z prenosu televízie MTV a záber na... Foto: SITA/AP, MTV via AP
Videograb z prenosu televízie MTV a záber na speváčku Madison Beerovú. Videograb z prenosu televízie MTV a záber na speváčku Madison Beerovú.

Jedno z najodvážnejších vystúpení večera predviedla speváčka Doja Cat, ktorá sa do rytmu skladby natriasala odetá len v trblietavom telovom overale. Zahaľoval to najnutnejšie. A neskôr si prevzala cenu v šatách Versace s hlbokým výstrihom. Provokácií sa nezľakla ani Miley Cyrus, ktorá vystúpila s novou skladbou Midnight Sun a zároveň odkazovala na svoj starší klip Wrecking Ball, keď sa hojdala na veľkej diskoguli.

zväčšiť Vystúpenie Doja Cat počas vyhlásenia cien MTV... Foto: SITA/AP, MTV via AP
Vystúpenie Doja Cat počas vyhlásenia cien MTV Video Music Awards. Vystúpenie Doja Cat počas vyhlásenia cien MTV Video Music Awards.

Najpestrejšie módne premeny mala počas večera na svedomí Lady Gaga, ktorá vystriedala niekoľko opulentných kreácií (kabát zo pštrosieho peria či masívnu róbu z taftu a saténu alebo technologicky inovatívne zhotovené šaty od Iris van Herpenovej). Ku všetkému potom pridávala aj ochrany tváre v podobe mimoriadne štýlových rúšok či doslova „náhubkov“! A vyzvala Američanov, aby sa chránili a mysleli práve na ochranu tváre.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #odhalenie #Lady Gaga #MTV Video Music Awards #provokácia #Bella Hadid #Madison Beer

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...

+ Zmena je život, avšak dávajte pozor, aby ste sa nezmenili k horšiemu.
Povedzte svoj názor a neprikláňajte sa k...