Pauhofová, Polnišová či Kadeřávková! Do temných farieb, ktorej to vyšlo najlepšie?

Aj napriek obmedzeniam, ktoré priniesla pandémia koronavírusu, filmový priemysel v tunajších končinách nerezignoval. Dôkazom bolo aj nedávne predstavenie novinky Známi neznámi, ktorá by mala prísť do kín na jeseň.

01.09.2020 13:00
debata
České herecké kolegyne Anna Kadeřávková (vľavo)... Foto: KATARINA HARSANYOVA
České herecké kolegyne Anna Kadeřávková (vľavo) a Klára Issová. České herecké kolegyne Anna Kadeřávková (vľavo) a Klára Issová.

Vo filmovom príbehu, ktorý je adaptáciou talianskeho originálu, sa objavia mnohé známe herecké tváre. V priestoroch jedného z bratislavských hotelov sa pred pár dňami konalo aj prvé stretnutie s médiami. Ktohovie, či to bola náhoda alebo úmysel, ale všetky herečky dorazili v tmavých farbách.

Herečka Táňa Pauhofová. Foto: KATARINA HARSANYOVA
Herečka Táňa Pauhofová. Herečka Táňa Pauhofová.

Stávka na čiernu (či v prípade Petry Polnišovej na temnú modrú) vo všeobecnosti fungovala na jednotku, hoci každá z herečiek volila trochu iný štýl a vyznenie svojho stylingu. V prípade Táni Pauhofovej išlo o minimalistický model čiernych šiat až po zem, ktoré doplnil účes z namokro upravených a dozadu začesaných vlasov a tenisky s masívnejšou podrážkou. Pôsobilo to šik, ale zároveň športovo, veľmi ležérne.

Herec Martin Hoffman s Petrou Polnišovou, ktorá... Foto: KATARINA HARSANYOVA
TK znamineznami terasa-1043 Herec Martin Hoffman s Petrou Polnišovou, ktorá okrem hrania film Známi neznámi aj spoluprodukuje.

U jej slovenskej kolegyne Petry Polnišovej sa voľba maxišiat posunula na pole elegantnejšej módy. Vďaka za to patrila materiálu, ale aj strihu. Košeľové riešenie zapínania šiat, trojštvrťové rukáviky a viazanie pod prsami na šnúrky mali síce tiež komfortnejší nádych, no výsledný dojem bol elegantný a ženský.

Tvorcovia filmového projektu Známi neznámi -...
Herec Svetozár Malachovský.
+11Herec Tomáš Maštalír predstavuje projekt Známi...

V porovnaní so Slovenkami tentoraz volili spoločenskejšie ladenú garderóbu ich dve české kolegyne – herečka Klára Issová a Anna Kadeřávková. Išlo o takmer identicky riešený model – čierne koktejlové šaty áčkového strihu s čipkovanou vrstvou a transparentnými rukávmi z čipky. U Issovej išlo o mimoriadne pôvabnú kreáciu a jej kvalitu potvrdzovala aj samotná delikátna čipka použitá na rukávoch či viazačka z čiernej stuhy okolo krku. Kadeřávkovej s decentnými čiernymi bodkami pôsobil mladistvejšie, ale tiež ležérnejšie.

Ktorá z dám sa najviac pozdávala vám? Zahlasujte v našej ankete.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Klára Issová #Táňa Pauhofová #Petra Polnišová #Anna Kadeřávková #Známi neznámi

+ Myslite nato, že oklamete jedine sami seba, nikoho iného.
Ste inteligentný, máte na viac, nezabúdajte na vyššie...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....