Magálová triumfovala, Studenková ako dračica! 66 by ste jej fakt netipovali

Dlhoročné kolegyne, tak trošku rivalky a tiež kamarátky sa stretli na nedeľňajšom vyhlásení cien Slovenka roka. Medzi ocenenými triumfovali obe. A čo módna voľba?

01.09.2020 00:00
debata (36)
Herečka Zdena Studenková na vyhlásení cien v... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Zdena Studenková na vyhlásení cien v ankete Slovenka roka 2020. Herečka Zdena Studenková na vyhlásení cien v ankete Slovenka roka 2020.

Reč je o herečkách Zdene Studenkovej a Kamile Magálovej, ktorá sa v posledný augustový víkend objavili v priestoroch historickej budovy Opery SND na vyhlásení ankety Slovenka roka 2020. Darilo sa obom, keďže plavovláska Studenková si odnášala domov špeciálnu cenu známeho slovenského týždenníka, jej kolegyňa Magálová sa dokonca stala víťazkou titulu Absolútna Slovenka roka 2020. A zaujímavá zhoda nastala aj v ich slávnostnej garderóbe.

Obe herečky stavili v nedeľu večer na červenú farbu. V prípade Magálovej však išlo o možno až príliš usadlý model v spojení s transparentnou čiernou. Studenková sa však predviedla pred hosťami a objektívmi ako hotová dračica!

Herečka Kamila Magálová na vyhlásení cien v... Foto: Onereps / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Kamila Magálová na vyhlásení cien v ankete Slovenka roka 2020. Herečka Kamila Magálová na vyhlásení cien v ankete Slovenka roka 2020.

Pri pohľade na známu hviezdu hitov ako S tebou mně baví svět či Anděl s ďáblem v těle by len málokto tipoval, že herečka v máji oslávila svoje 66. narodeniny. Jej mladistvý vzhľad zafungoval na jednotku aj tentoraz a herečka pritiahla pozornosť mnohých návštevníkov akcie.

V ankete Slovenka roka v kategórií Médiá a komunikácia bola nominovaná aj dlhoročná redaktorka a novinárka denníka Pravda Helena Dvořáková, cenu si napokon odniesla Mária Gallová, podpredsedníčka Spoločnosti M. R. Štefaníka a šéfredaktorka jej časopisu Bradlo.

© Autorské práva vyhradené

36 debata chyba
Viac na túto tému: #červená #Kamila Magálová #Zdena Studenková #Slovenka roka

+ Hoďte starosti za hlavu a uvoľnite svoju myseľ.
Prijatie finančnej rady od experta vám môže otvoriť oči....

+ Motivácia príde, keď stanovíte jasné ciele vo vašom športe.
Zariaďujte si bývanie podľa vašich predstáv,...