Na hrudi len trojuholníky látky! Americká kráska zvádzala Benátky

Napriek obmedzeniam sa v stredu večer pomerne veľkolepo začal filmový festival v Benátkach. A nechýbali ani krásky zo sveta módy.

03.09.2020 10:53
debata (1)
Modelka Taylor Hill prišla na červený koberec v... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Modelka Taylor Hill prišla na červený koberec v kreácii Etro. Modelka Taylor Hill prišla na červený koberec v kreácii Etro.

Na červený koberec ako jedna z ozdôb a ambasádorka módnej značky vkročila americká topmodelka Taylor Hill. Dvadsaťštyriročná brunetka, ktorá bola tvárou značky Ralph Lauren, sa objavila pred objektívmi v odvážnych večerných šatách z dielne domácej firmy Etro.

Jej krivky zahaľovala látka s potlačou, dekolt bol skrytý len do trojuholníkov materiálu a nechával výrazný priestor odhalenej koži a dekoltu, ktorý zdobil masívny náhrdelník.

Členka festivalovej poroty Ludivine Sagnier...
Prezidentka festivalovej poroty Cate Blanchett...
+20Herečka Linda Caridi na otvorení 77. ročníka...

Hillovej prítomnosť zaujala fotografov už počas dňa, keď sa kráska objavila na benátskom lide a predviedla sa aj s ochranným rúškom na tvári. To jej zhotovili na mieru k outfitu z potlačeného denimu.

Posledné mesiace sa pre pandémiu koronavírusu výrazne spomalilo dianie v módnom aj šoubiznisovom svete, práve festival v Benátkach má byť akýmsi návratom do relatívneho normálu. Hoci stále s množstvom obmedzení.

Do Benátok zavítala aj topmodelka Taylor Hill. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Do Benátok zavítala aj topmodelka Taylor Hill. Do Benátok zavítala aj topmodelka Taylor Hill.

Na stredajšom slávnostnom otvorení 77. ročníka filmovej akcie zažiarila aj austrálska herečka Cate Blanchett, ktorá prišla v kreácii od Estebana Cortazára či herečka Tilda Swinton, ktorú obliekal ateliér Chanel Haute Couture. Swintonovú tiež ocenili Zlatým levom za celoživotný prínos.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #móda #červený koberec #MFF Benátky #obmedzenia #Etro #Taylor Hill #pandémia #koronavírus

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Nemeňte svoje stravovacie návyky, momentálne je vaše telo spokojné.
Práca, ktorú milujete, prinesie neočakávaný...