Rozparky až po... Rumunská kráska aj Ronaldova sexbomba vzali Benátky útokom

Dianie v aktuálnej metropole filmového diania, v Benátkach, kde sa koná 77. ročník filmového festivalu, je aj napriek koronavírusovej pandémii živé a pestré. Vďaka hviezdam aj luxusné, či niekedy výslovne provokatívne.

04.09.2020 08:38
debata (2)
Rumunsko-talianska sexbomba Madalina Ghenea... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Rumunsko-talianska sexbomba Madalina Ghenea prišla na premiéru filmu Amants (Lovers) v kreácii Zuhair Murad. Rumunsko-talianska sexbomba Madalina Ghenea prišla na premiéru filmu Amants (Lovers) v kreácii Zuhair Murad.

Štvrtkový večer sa niesol v znamení premiéry súťažného filmu Milenci od režisérky Nicole Garcia, pri tej príležitosti sa však na červenom koberci neobjavili len hlavné hviezdy snímky, herečka Stacy Martin či jej kolegovia Pierre Ninney a Benoit Magimel, ale tiež mnohé pozvané hviezdy.

Herečka Natasha Andrews a jej kolega Pierre...
Modelka Frida Aasen v šatách z dielne Alberta...
+17Prezidentka festivalovej poroty Cate Blanchett.

Pozornosť na seba okamžite strhla rumunsko-talianska herečka a modelka Madalina Ghenea, ktorú filmový svet dobre pozná (celkom nahú!) z filmu Mladosť od režiséra Paola Sorrentina. Tentoraz síce nahá nebola, ale vďaka šatám Zuhair Murad a výraznému rozparku jej rozhodne nechýbal sexepíl. Pred objektívmi hádzala bujnou hrivou, vystavovala na obdiv ženské krivky aj štíhly driek.

Režisér Pedro Almodovar a Georgina Rodriguez,... Foto: SITA/AP, Domenico Stinellis
Režisér Pedro Almodovar a Georgina Rodriguez, známa partnerka futbalistu Cristiana Ronalda, spoločne uviedli film The Human Voice. Režisér Pedro Almodovar a Georgina Rodriguez, známa partnerka futbalistu Cristiana Ronalda, spoločne uviedli film The Human Voice.

V štvrtkový deň však nebola jediná, keďže do mesta na vode zavítala aj Georgina Rodriguez, partnerka slávneho futbalistu Cristiana Ronalda. Argentínska rodáčka, ktorá robila garde režisérovi Pedrovi Almodóvarovi pri uvedení snímky The Human Voice, tiež stavila na odvážny rozparok v hodvábnej kreácii bez ramienok.

Prezidentka festivalovej poroty Cate Blanchett... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Prezidentka festivalovej poroty Cate Blanchett prišla v kreácii Alexander McQueen. Prezidentka festivalovej poroty Cate Blanchett prišla v kreácii Alexander McQueen.

Slávnostnú premiéru filmu Milenci si nenechali ujsť ani členky poroty, herečka Ludivine Seigner a jej prezidentka Cate Blanchett. Austrálska držiteľka dvoch Oscarov opäť nesklamala, keď sa objavila pred fotografmi v kreácii Alexander McQueen – čierny nohavicový kostým s bohato zdobeným, ručne vyšívaným topom s kvetinovým motívom pôsobil naozaj delikátne.

Kreácie superluxusnej haute couture predviedla herečka Tilda Swinton (Chanel) aj Natasha Andrews (Christian Dior).

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Cate Blanchett #Madalina Ghenea #rozparok #MFF Benátky #Georgina Rodriguez

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Neležte ráno príliš dlho v posteli, za ten čas môžete stihnúť niečo lepšie.
Ak chcete, stále je čo robiť,...