Thurmanovej dcéra ako Venuša v zlate, benátsky koberec zdobí aj diva v červenom

Hneď dvom veľkým premiéram bol venovaný sobotňajší program na filmovom festivale v Benátkach. Hviezdami červeného koberca bola krásna Britka, ale aj dcéra herečky Umy Thurmanovej.

06.09.2020 12:00
debata
Herečka Vanessa Kirby v úchvatnej červenej z... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Vanessa Kirby v úchvatnej červenej z dielne Valentino Haute Couture. Herečka Vanessa Kirby v úchvatnej červenej z dielne Valentino Haute Couture.

V prípade prvej dámy je reč o Vanesse Kirbyovej, hviezde seriálu The Crown či akčného hitu Hobbs & Shaw. Do Benátok priniesla film Pieces of Woman, za ktorý zožala obrovské chvály od kritikov, ktorý už film stihli vidieť. A dlhonohá sošná blondínka priniesla na festival aj nezameniteľnú charizmu a eleganciu.

Modelka Arizona Muse prišla v šatách Alberta...
Herečka Vanessa Kirby v úchvatnej červenej z...
+17Herečka Maya Hawke v kreácii Atelier Versace na...

Pri slávnostnom uvedení filmu sa objavila na červenom koberci v kreácii z dielne Valentino Haute Couture – červené šaty s rolákovým golierikom a odhaleným chrbtom len zvýrazňovali jej sošnú a ženskú figúru. Vyzerala priam ako umelecké dielo, dokonalá socha. Ktohovie, možno tým predznamenala, že si z Benátok chce odniesť sošku pre najlepšiu herečku.

zväčšiť Herečka Maya Hawke a režisérka Gia Coppola. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Maya Hawke a režisérka Gia Coppola. Herečka Maya Hawke a režisérka Gia Coppola.

Americká herečka Maya Hawke, ktorá je dcérou slávnej Umy Thurmanovej, si už niekoľko rokov s úspechom buduje vlastnú kariéru. A tiež vlastnú fanúšikovskú základňu, ktorá jej často vyjadruje obdiv za módne voľby. V sobotu večer sa Hawke rozhodla pre metalické šaty z dielne Atelier Versace zdobené po celom obvode sukňovej časti pozlátenými aplikáciami v tvare oválnych plieškov. Model zvýrazňoval jej ženské tvary a tiež pôsobila ako dokonalá socha. Efekt telového materiálu navyše zvýrazňoval jej tvary a vzbudzoval dojem akoby sa na červenom koberci predvádzala nahá. Hawke s režisérkou Giou Coppolovou uviedli snímku Mainstream.

Modelka Sofia Resing na premietaní filmu Miss... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Modelka Sofia Resing na premietaní filmu Miss Marx. Modelka Sofia Resing na premietaní filmu Miss Marx.

Hlavný večerný program potom patril filmu Miss Marx od režisérky Susanny Nicchiarelliovej, v ktorom si zahrala napríklad herečka Romola Garai. Na slávnostné premietanie filmu okrem tvorcov dorazilo aj množstvo celebrít, medzi nimi napríklad topmodelka Arizona Muse, modelka Sofia Resing či herec Mads Mikkelsen s partnerkou.

Viac si pozrite v našej bohatej galérii z večera.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #krása #festival #Valentino #červený koberec #elegancia #MFF Benátky #Vanessa Kirby #Maya Hawke

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...