Bozky v čase korony? Jazýčková z Benátok môže sexy modelku vyjsť draho

Provokácia jej rozhodne nie je cudzia. Tentoraz si však za ňu môže vyslúžiť poriadnu kritiku. Modelka a "glamour girl" Elisa De Panicis akoby zabudla, že žijeme v časoch pandémie.

12.09.2020 00:00
debata (3)
zväčšiť Modelka Elisa De Panicis (vpravo) a jej... Foto: Maria Laura Antonelli/AGF / Sipa Press / Profimedia
Modelka Elisa De Panicis (vpravo) a jej kolegyňa Mila Suarez sa predvádzali v Benátkach. Modelka Elisa De Panicis (vpravo) a jej kolegyňa Mila Suarez sa predvádzali v Benátkach.

Tmavovláska, ktorú v minulosti spájali s futbalistom Cristianom Ronaldom, sa objavila v stredu na filmovej premiére novinky Le Sorelle Macaluso v Benátkach. Hoci na červený koberec dorazila sama, netrvalo dlho a pred objektívmi sa objavila aj s príťažlivou kamarátkou Milou Suarezovou. A aby toho nebolo málo, fotografom naservírovali poriadne vášnivý bozk v priamom prenose.

Na tom by (možno!) nebolo nič zvláštne ešte pred rokom, keďže De Panicis je známa svojim provokatívnym štýlom prezentácie a predvádzaním sa. Lenže rok 2020 a tiež festival v Benátkach výrazne poznamenala pandémia koronavírusu. Filmové podujatie muselo prijať prísne pravidlá o počte osôb, odstupoch či nosení ochranných rúšok.

zväčšiť Elisa De Panicis pózuje fotografom v Benátkach. Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Elisa De Panicis pózuje fotografom v Benátkach. Elisa De Panicis pózuje fotografom v Benátkach.

Na červenom koberci si síce pozvané hviezdy skladajú ochranné pokrývky dýchacích ciest dole, ale doposiaľ sa pri počte viac ako jedného herca či herečky v tesnej blízkosti vždy rúška nasadzovali. Robí to veľmi dôsledne a zodpovedne dokonca aj prezidentka poroty Cate Blanchett či pozvané filmové hviezdy ako Vanessa Kirby alebo Tilda Swinton.

Počas prítomnosti De Panicisovej bolo zjavné, že aj ochrankári na červenom koberci nevedia, ako situáciu zvládnuť. Príkazy totiž znejú jasne a na benátskom festivale by mal byť eliminovaný vzájomný kontakt hostí a mali by sa dodržiavať odstupy. Elisa De Panicis možno chcela ukázať, že ona strach z koronavírusu nemá. Nuž, ktohovie, možno nabudúce nebude mať ani pozvanie…

Herečka a prezidentka poroty Cate Blanchett v...
Speváčka a bývalá Miss Gessica Notaro na...
+6Herec a člen poroty Matt Dillon na premietaní...

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Benátky #bozk #modelka #provokácia

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Ostaňte dnes doma a oddýchnite si, potrebujete to.
Využívajte svoje odborne znalosti a osviežte si ich....