Emmy bez módy? Aniston s pleťovou maskou, Regina King ako diva, v gala na Instagrame

Hoci slávnostný večer vyhlásenia televíznych cien Emmy sa konal na diaľku a mnoho hviezd si ho užívalo v pokoji svojich domovov, prípadne so svojimi najbližšími, predsa len mal noblesnú príchuť.

21.09.2020 13:15
debata
zväčšiť Zendaya obdržala cenu Emmy za výkon v seriáli... Foto: SITA/AP
Zendaya Zendaya obdržala cenu Emmy za výkon v seriáli Euphoria.

Červený koberec a pózovanie pred stovkami blýskajúcich fotoaparátov si niektoré herecké seriálové hviezdy vynahradili aj doma. Napríklad herečky Tracee Ellis Ross a Regina King predviedli na sociálnych sieťach slávnostný look v pompéznych róbach. Ross si dokonca v záhrade natiahla úzky červený koberec a zapózovala si na ňom v zlatých šatách Alexandre Vauthier.

Jennifer Aniston počas udeľovania virtuálnych...
Zendaya obdržala cenu Emmy za výkon v seriáli...
+4Reese Witherspoon a Kerry Washington sa k...

Ocenenú herečku Reginu Kingovú zase zvečnil jej štylista v kreácii Schiaparelli Haute Couture. Herečka síce už príhovor so soškou v ruke absolvovala v ležernejšej kombinácii saka a trička, no jej „gala“ moment na Instagrame nezostal bez povšimnutia.

Aj ďalšia ocenená hviezda, herečka a speváčka Zendaya sa obliekla do luxusnej kreácie – vlastne dvoch, v jednej (od Christiana Johna Rogersa) totiž ohlásila víťaza jednej z kategórii v prednahratom vstupe. Druhý model z dielne Armani Privé potom mala na sebe, keď za cenu ďakovala v spoločnosti svojich najbližších a so spokojným úsmevom na tvári.

Netradične poňala večer nominovaná herečka Jennifer Aniston. Namiesto sexy šiat tentoraz viac pozornosti získal jej záber v hodvábnom pyžame a s pleťovou maskou na tvári. V ruke držala pohár so šampanským a fanúšikom posielala vzdušný bozk. Zjavne sa to verejnosti zapáčilo, fotka získala vyše 3 milióny lajkov. Neskôr sa však hviezda hitu Priatelia, nominovaná za výkon v seriáli Morning Show objavila aj v luxusnej róbe Dior ešte z návrhárského pera Johna Galliana.

Výber hviezdnych momentiek z galavečera Emmy si pozrite nižšie.

Tracee Ellis Ross a jej Emmy look

Jennifer Aniston s pleťovou maskou

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Emmys prep... in my other mask ⠀ ⠀ Congratulations to the nominees and all of the amazing performances we’ve seen this year ❤️

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Aniston (@jenniferaniston),

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Jennifer Aniston #móda #Emmy #Regina King #Zendaya

+ Ak chcete klamať, nepodarí sa vám to, oklamete jedine sami seba.
Malé finančné kroky teraz vytvoria budúce...

+ Doprajte si čas na relaxáciu, vaše telo potrebuje oddych.
Úspory peňazí začínajú správnym riadením času....