Skoro 15 rokov od víťazstva na Miss World... táto Češka je stále nádherná!

V roku 2006 sa stala prvou Češkou, ktorá získala korunku Miss World. Ani po bezmála 15 rokoch však akoby sa Taťána Kuchařová, dnes Gregor Brzobohatá nemenila. Stále vyzerá úžasne.

23.09.2020 00:00
debata (1)
Bývalá Miss World, modelka a filantropka Taťána... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Bývalá Miss World, modelka a filantropka Taťána Gregor Brzobohatá. Bývalá Miss World, modelka a filantropka Taťána Gregor Brzobohatá.

Plavovláska, ktorá je jedinou českou kráskou s takýmto veľkým úspechom na medzinárodnej súťaži krásy, sa objavila pred pár dňami v Prahe na krste kalendára Jsem žena, jsem bohyně. A práve tam mohli na nej všetci oči nechať.

Tridsaťdvaročná kráska, ktorá sa narodila jeden deň pred vianočným Štedrým dňom v Trnave, si obliekla model nežných a romanticky pôsobiaciach šiat s kvetinovým vzorom. Nežný vzor, tlmená telová farebnosť v prepojení s bielou a k tomu príťažlivá tvár dokonale upravenej plavovlásky boli opäť dôkazom, že Gregor Brzobohatá patrí medzi najlepšie vyzerajúce ženy českej šoubiznisovej scé­ny.

Už štyri roky je blondínka vydatá za speváka a hudobníka Ondřeja Brzobohatého. Hoci v spoločnosti sa často objavujú spoločne, tentoraz na akciu krstu kalendára prišla sólo.

Zaujímavosťou je, že s Gregor Kuchařovou tvoril v minulosti pár aj podnikateľ Jan Kmoch, ktorý sa najnovšie dostal do pozornosti médií vďaka svojmu vzťahu so slovenskou kráľovnou krásy Karolínou Chomistekovou.

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #krst #červený koberec #pôvab #Taťána Gregor Brzobohatá

+ Cvičte aj v pohodlí domova, vaše telo sa potrebuje začať viac hýbať.
Momentálne nie je čas na míňanie peňazí,...

+ Nepodliehajte panike, všetko sa čoskoro vráti do normálnych koľají.
Prehodnoťte svoj postoj a začnite na sebe...