Ona snáď nestarne! 49-ročná Morávková v koži a s vlnami. Boduje, kde sa objaví

Slovenskí diváci si ju pamätajú najmä z rozprávok Zdeňka Trošku, pre tých českých je seriálovou hviezdou, ale aj známou tvárou zo stránok časopisov. A v prípade Dany Morávkovej rozhodne platí, že vyzerá akoby sa ani nemenila.

25.09.2020 00:00
debata
Herečka Dana Morávková na predstavení kabeliek... Foto: GWUZD PAVEL / Night Star / Profimedia
Herečka Dana Morávková na predstavení kabeliek vyzerala výborne. Herečka Dana Morávková na predstavení kabeliek vyzerala výborne.

Pôvabná česká herečka sa pravidelne objavuje na spoločenských akciách či premiérach a nezmenilo sa to ani po trojmesačnej pauze, keď na jar pandémia koronavírusu úplne zastavila šoubiznisové dianie v celom svete.

Za posledný týždeň bolo možné 49-ročnú herečku z rozprávok Z pekla šťastie stretnúť napríklad na slávnostnom otvorení festivalu Febiofest či na predstavení novej kolekcie kabeliek v predajni jedného z pražských obchodných centier. V oboch prípadoch platilo jedno, Morávková vyzerala skutočne výborne.

Na druhj zo spomenutých akcií sa herečka objavila v kožených šatách a s netradične mladistvým účesom s vlnami lemujúcimi jej tvár v okuliaroch. Azda len málokto by tipoval, že budúci rok oslávi Morávková už okrúhle 50. narodeniny.

V českom šoubiznise je táto hrdinka televíznych hitov ako Ordinácia v ružovej záhrade, Rodinné putá či V.I.P. vraždy dobre známa aj dlhoročným spokojným manželstvom s hudoníkom Petrom Maláskom. Dvojica sa spoločne objavila aj na uvedenom otvorení predajne a z ich spoločných záberov je zjavné, že aj po rokoch manželstva sú si veľmi blízki. Dana Morávková má s Maláskom syna Petra.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #vzhľad #nestarnúca #Dana Morávková

+ Využite možnosť ráno si zaplávať v bazéne, alebo sa len tak schladiť vodou.
Kreativita v riešení problémov...

+ Ak to situácia umožní vyhýbajte sa klimatizácii a silnému prievanu.
Deťom urobíte veľkú radosť ak im kúpite...