Krásna princezná Charlene s Albertom vítali hviezdy! Kate, Helen či Cindy vyzerajú božsky

Najprv prvá módna prehliadka a teraz prvý veľký galavečer! V Monaku sa stretli hviezdy z celého sveta, aby podporili boj za lepšiu a zdravšiu planétu. Samozrejme, nechýbali zástupcovia kniežacej rodiny.

25.09.2020 14:30
debata
Hostiteľmi akcie v Monaku bol knieža Albert a... Foto: ERIC GAILLARD / POOL / EPA / Profimedia
Hostiteľmi akcie v Monaku bol knieža Albert a jeho manželka, princezná Charlene. Hostiteľmi akcie v Monaku bol knieža Albert a jeho manželka, princezná Charlene.

Hoci pred pár týždňami sa konal v Benátkach filmový festival, na ktorom nechýbal červený koberec a početný zástup hviezdnych hostí, až akcia v monackom Monte Carle podľa mnohých médií priniesla podobu spoločenského eventu tak, ako si ho svet pamätá z čias pred pandémiou koronavírusu. Rozdiel tu však predsa len bol.

Herečka Sienna Miller sa tiež objavila na akcii...
Princezná Charlene z Monaka zdraví herečku Kate...
+4Hostiteľmi akcie v Monaku bol knieža Albert a...

Pozvané hviezdy dorazili na červený koberec s ochrannými rúškami a zložili ich len pri pózovaní fotografom. V prípade, ak stálo viac osôb vedľa seba, rúška šli späť na tvár. Humorná momentka vznikla aj v prípade pozdravov, keď sa s úsmevom monacká princezná Charlene a herečka Kate Beckinsale zdravia dotykom lakťa, teda tak ako to odporúčali odborníci už pred pár mesiacmi.

Ak sa však pozrieme na gala podobu hviezd, v tomto prípade je jasné, že sa mnohé vrátili v „starej dobrej“ forme. Napríklad už spomenutá Kate Beckinsale žiarila v kreácii Georges Chakra Couture a vyzerala tradične sošne a očarujúco, nesklamala ani princezná Charlene, ktorá si zvolila strieborný model a doplnila ho výrazným červeným rúžom.

zväčšiť Princezná Charlene z Monaka zdraví herečku Kate... Foto: ERIC GAILLARD / POOL / EPA / Profimedia
Princezná Charlene z Monaka zdraví herečku Kate Beckinsaleovú dotykom lakťa. Princezná Charlene z Monaka zdraví herečku Kate Beckinsaleovú dotykom lakťa.

Medzi pozvanými hosťami sa objavila aj britská herečka Helen Mirren, ktorú do zelenej večernej kreácie obliekol módny dom Dolce & Gabbana. Mirrenovú sprevádzal manžel Taylor Hackford. Obaja patria podľa štatistík do „rizikovej“ skupiny a aj preto sa objavilo viac záberov, kde si tvár chránia rúškami. Samozrejme, keď prišlo oficiálne pózovanie, aj oni dvaja ochrany tváre zložili.

Do Monaka sa vo štvrtok večer vybrala aj herečka Rebel Wilson či jej kolegyňa Sienna Miller alebo topmodelka Cindy Bruna. Viac si pozrite v našej fotogalérii vyššie. Medzi ďalšími hosťami sa objavil aj herec Johnny Depp či jeho kolega Andy Garcia, alebo speváčka Leona Lewis a herečka Maisie Williams známa z Hry o tróny.

Herečka Kate Beckinsale v kreácii Georges... Foto: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia
559732663 Herečka Kate Beckinsale v kreácii Georges Chakra Couture na akcii Monte-Carlo Gala For Planetary Health.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #akcia #gala #Kate Beckinsale #princezná Charlene #Cindy Bruna #Monaka

+ Čas na detoxikáciu, obnovte svoje fyzické sily.
Váš dávny sen sa môže splniť už čoskoro, preto na tom...

+ Nedávajte do seba kopu liekov, vaše telo s tým nie je OK.
Dnes toho budete mať na práci dosť, preto...