Smutná po rozchode? Ani náhodou! Krásna Sienna Miller žiarila v Monaku

Už niekoľko týždňov by mala byť znovu single. Ale podľa úsmevu, ktorý vládne na tvári herečky Sienny Millerovej, to pre ňu nie je žiadna tragédia.

27.09.2020 11:00
debata
Herečka Sienna Miller sa tiež objavila na akcii... Foto: POOL MONACO / Sipa Press / Profimedia
Herečka Sienna Miller sa tiež objavila na akcii Monte-Carlo Gala For Planetary Health. Herečka Sienna Miller sa tiež objavila na akcii Monte-Carlo Gala For Planetary Health.

Americká herečka sa objavila vo štvrtok večer v Monte Carle, kde sa konal veľký charitatívny galavečer s dôrazom na ochranu životného prostredia. Blondínka sa zaradila do bohatého zoznamu pozvaných hostí a predviedla sa v atypickej kreácii z čierneho zamatu a latexu.

Čo možno pútalo pozornosť ešte viac, bol však spokojný úsmev 38-ročnej blondínky, ktorá sa mala koncom leta rozísť so svojím partnerom Lucasom Zwirnerom. O deväť rokov mladší galerista tvoril pár so známou hviezdou filmu Warholka viac ako rok. Dokonca si mnohí mysleli, že sa chýli ku svadbe. To sa však napokon nepotvrdilo.

Herečka Sienna Miller sa tiež objavila na akcii...
Princezná Charlene z Monaka zdraví herečku Kate...
+4Hostiteľmi akcie v Monaku bol knieža Albert a...

Sienna Miller má pritom za sebou niekoľko vážnejších vzťahov, no ani jeden sa neskončil manželstvom a zatiaľ pred oltárom nestála. Zo vzťahu s hercom Tomom Sturridgeom má však dcérku Marlowe.

Iba nedávno portál Deadline informoval o tom, že Millerovú čaká nová zaujímavá rola v seriálovom projekte Anatomy of Scandal. Zahrá si v ňom po boku známych kolegov ako Michelle Dockery či Rupert Friend, o scenár sa postará David E. Kelley, ktorý má na konte napríklad hit Veľké malé klamstvá.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Sienna Miller #spokojnosť #Monte Carlo

+ Nie je hanba povedať, že vás niečo bolí, horšie je, že to neriešite.
Nie vždy vám všetko musí vyjsť na prvý raz,...

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....