Plodková na premiére Báboviek očarila: Vo filme je to celkom iná žena!

V novom českom filme Bábovky, ktorý sa od štvrtka premieta aj v slovenských kinách, si zahrala plejáda známych českých, ale aj slovenských hercov. Jednou z nich je aj Jana Plodková.

28.09.2020 00:00
debata
Herečka Jana Plodková na premiére filmu Bábovky... Foto: Markéta Hanzlíková / Česká editoriální fotografie / Profimedia
Herečka Jana Plodková na premiére filmu Bábovky v kine Lucerna v Prahe. Herečka Jana Plodková na premiére filmu Bábovky v kine Lucerna v Prahe.

Talentovanej rodáčke z Jičína prisúdili v scenári postavu prostitútky a tak sa mohla Plodková vybrať v rámci filmového charakteru na pole pomerne neprebádané. Podľa prvých reakcií divákov to zvládla na výbornú. A na jednotku bola aj jej premiérová podoba, keď sa vo štvrtok večer objavila na slávnostnej premiére filmu v Prahe.

Tridsaťdeväťročná plavovláska sa objavila v kine Lucerna v elegantných trblietavých šatách, ktoré doplnili remienkové sandáliky a výrazné tóny rúžu aj laku na nechty. Plodková, ktorá má v Česku povesť, módnej experimentátorky a dámy s nezameniteľným vkusom, vyzerala naozaj skvelo. A rozhodne na míle odlišne od „bábovkovského“ charakteru.

zväčšiť Herečka Jana Plodková vraj najviac prekvapí... Foto: CinemArt
Jana Plodková Herečka Jana Plodková vraj najviac prekvapí svojou polohou v novinke Bábovky.

Do kina Lucerna však dorazilo niekoľko pôvabných českých herečiek, ktoré zaujali nielen médiá, ale aj divákov a hostí. Medzi nimi sa objavila tiež speváčka a herečka Barbora Poláková, ktorá volila výrazný večerný model v červenej farbe od dizajnérky Kateřiny Gesilerovej a celý večer strávila so snoubordistkou Evou Samkovou.

Na českej premiére však tentoraz chýbala slovenská herečka Táňa Pauhofová, ktorá vo filme stvárnila jednu z kľúčových ženských postáv. Zaujímavosťou je, že vo filme podľa knihy Radky Třeštíkovej vystupuje o polovicu menej postáv ako v samotnej knižnej predlohe. Napriek tomu ide o pomerne košatý príbeh s mnohými prepletenými situáciami medzi hrdinami.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #premiéra #Barbora Poláková #Jana Plodková #Bábovky

+ Začnite jesť pravidelne v menších dávkach, budete sa cítiť lepšie.
Na darčeky nemusíte míňať peniaze, pokúste sa...

+ Pokúste sa začať jesť domáce jedlá, budete cítiť, že vám to prospieva.
Odvaha prijať riziko sa vyplatí, budete...