Slávna dcéra, ešte slávnejšia mama: V Paríži upútali obe, ony snáď nestarnú...

Aj napriek vzostupu prípadov koronavírusu v celej Európe to v Paríži už niekoľko dní žije módou. Jednou z akcií, ktorá sa uskutočnila začiatkom týždňa, bola slávnostná večera značky Louis Vuitton s celebritami.

01.10.2020 00:00
debata (2)
Catherine Deneuve na slávnostnej večeri značky... Foto: DFY / KCS Presse / Profimedia
Catherine Deneuve na slávnostnej večeri značky Louis Vuitton v Paríži. Catherine Deneuve na slávnostnej večeri značky Louis Vuitton v Paríži.

Medzi pozvanými hosťami sa objavili známe tváre domáceho, francúzskeho šoubiznisu, ale tiež medzinárodné hviezdy, ktoré dlhodobo so značkou spolupracujú. V tejto plejáde slávnych tvárí však predsa len dve zaujali o niečo viac. Možno aj preto, že ich spája pokrvné puto. A neuveriteľne mladistvý vzhľad.

Reč je o herečke Catherine Deneuveovej, ikone francúzskeho filmu a jej dcére Chiare Mastroianniovej, ktorej otcom, ako už z priezviska vyplýva, bol slávny herec Marcello Mastroianni. Obe dámy prijali pozvanie legendárneho francúzskeho ateliéru a jednu z prvých veľkých spoločenských akcií si užili patrične. Aj s pozornosťou objektívov fotografov.

Dnes 76-ročná Deneuve, ktorú v minulosti radili medzi najkrajšie ženy kinematografie, prišla oblečená v decentnej čiernej kombinácii s trblietavým šálom. Bezchybná úprava, líčenie a mladistvý vzhľad – Deneuve sa skrátka objavila vo vynikajúcej fyzickej forme. A to aj napriek tomu, že ešte minulý rok v novembri skončila v nemocnici pre miernu mŕtvicu.

Herečka Chiara Mastroianni na slávnostnej... Foto: DFY / KCS Presse / Profimedia
Herečka Chiara Mastroianni na slávnostnej večeri značky Louis Vuitton v Paríži. Herečka Chiara Mastroianni na slávnostnej večeri značky Louis Vuitton v Paríži.

Herečkina dcéra, Chiara Mastroianni sa na slávnostný večer obliekla do jednoduchých, no elegantných červených šiat s nazberanými balónovými rukávmi. Decentné lodičky a k nim kabelka, samozrejme, Louis Vuitton a tiež zvlnené kadere vlasov a ukážkový mejkap. Aj pre 48-ročnú Chiaru to bol skrátka vydarený večer.

Otázkou v prípade rodinného dua akurát zostáva, ako je možné, že obe vyzerajú takto výborne. Žeby nejaký zázračný elixír?

© Autorské práva vyhradené

2 debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž #Louis Vuitton #Catherine Deneuve #Chiara Mastroianni

+ Stanovte si jasné ciele, motivácia narastie spolu s úspechom.
Vášnivá práca a trpezlivosť vás povedú k...

+ Pravidelný tréning zlepší nielen vašu kondíciu.
Nevzdávajte sa pred koncom, inak si vašu smotanu zlizne niekto...