Medové týždne? Možno inokedy... krásna Vodianova s manželom vyrazili na Dior

Ani nevľúdne daždivé počasie v Paríži neodradilo slávnu modelku Nataliu Vodianovu a jej čerstvého manžela od návštevy prehliadky slávneho módneho domu.

01.10.2020 00:00
Čerství novomanželia Natalia Vodianova a... Foto: ,
Čerství novomanželia Natalia Vodianova a Antoine Arnault na prehliadke Dior nechýbali.
debata

V utorok sa v metropole Francúzska uskutočnila prehliadka značky Christian Dior. Napriek tomu, že prebiehala so sprísnenými bezpečnostnými opatreniami a pod rúškom pandémie, dorazili na ňu mnohé známe celebrity. Medzi nimi sa objavila aj 38-ročná ruská rodáčka a jedna z najznámejších ruských modeliek Natalia Vodianova. Urobila tak aj napriek faktu, že v týchto dňoch by sa skôr mala nachádzať niekde na dovolenke v rámci medových týždňov.

Áno, Vodianova sa totiž pred pár dňami v Paríži znovu vydala. Áno povedala 43-ročnému Antoinovi Arnaultovi, s ktorým tvorili pár niekoľko rokov. Vodianova sa tak stala súčasťou jednej z najbohatších francúzskych rodín, keďže Antoinov otec Bernard šéfuje spoločnosti LVHM, pod ktorú spadajú výrobcovia luxusnej módy, kozmetiky, ale aj šampanského či prémiových koňakov a je najväčšou spoločnosťou na svete s portfóliom luxusných produktov.

Topmodelka a filantropka Natalia Vodianova pred... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Topmodelka a filantropka Natalia Vodianova pred prehliadkou značky Dior. Topmodelka a filantropka Natalia Vodianova pred prehliadkou značky Dior.

Arnault mladší pracuje ako výkonný šéf značky Berluti a tiež sedí v niekoľkých správnych radách spoločností svojho otca. Účasť na prehliadke značky Dior bola teda takpovediac povinná. V časoch pandémie, keď módny priemysel čelil viacerým obmedzeniam, sa zástupcovia bohatej rodiny prišli ukázať do spoločnosti a prejaviť nielen podporu, ale pravdepodobne aj tak trochu svetu ukázať, že ich koronavírus nezastaví.

S Vodianovou tvorí Arnault pár od roku 2011 a dvojica má spoločne už dve deti. Ruská kráska je pritom päťnásobnou mamou, lebo ďalších troch potomkov má z manželstva s britským finančníkom a šľachticom Justinom Portmanom.

Herečka Maisie Williams a jej partner Reuben...
Topmodelka a filantropka Natalia Vodianova pred...
+3Herečka Maisie Williams pred prehliadkou značky...

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Dior #Natalia Vodianova #Antoine Arnault

+ Flexibilita a prispôsobivosť vám otvoria nové cesty.
Momentálne nemíňajte peniaze na veci, ktoré nepotrebujete....

+ Dávajte si pozor na svoje zdravie, nepodceňujte to.
Vaše úsilie bude čoskoro ocenené, vytrvajte....