Aká matka, taká Katka? Chanel hostil slávne rodinné duo, zažiarili obe!

Rodina je základ, zvykne sa hovoriť. A platí to pravdepodobne aj pri francúzskom módnom priemysle! Slávne značky s obľubou obliekajú slávne "rodiny". Alebo ak chcete, mamy a dcéry...

07.10.2020 15:00
debata
Herečka a modelka Lily-Rose Depp pred... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Lily-Rose Depp Herečka a modelka Lily-Rose Depp pred prehliadkou značky Chanel a jej kolekcie Jar/Leto 2021 v Paríži.

Len nedávno sa v metropole módy konala slávnostná večera značky Louis Vuitton, na ktorej bola uvedená kolekcia šperkov. Pozornosť médií tiež získala dvojica slávnych herečiek, mamy a dcéry, ktoré si prišli tento veľkolepý „pokoronový“ event užiť. Reč je, samozrejme, o Catherine Deneuvevoej a jej dcére Chiare Mastroianniovej, o ktorých sme už na našom webe písali pred pár dňami.

Herečka a speváčka Vanessa Paradis (vľavo) a...
Herečka a modelka Lily-Rose Depp pred...
+4Herečka a modelka Lily-Rose Depp pred...

Francúzska filmová legenda a ratolesť, ktorej v žilách koluje krv po talianskom hercovi Marcellovi Mastroiannim, však nie sú jediným rodinným duom, ktoré má luxusný odevný v priemysel v obľube. Radí sa k nim nepochybne aj Vanessa Paradis a jej stále slávnejšia dcéra Lily-Rose Depp. Túto dvojicu v utorok mohli zástupcovia médií a hostia stretnúť na prehliadke značky Chanel. Konieckoncov, obe so značkou spolupracovali aj za čias šéfovania zosnulého Karla Lagerfelda.

Francúzska herečka a speváčka Vanessa Paradis... Foto: SITA/AP, Francois Mori
Vanessa Paradis Francúzska herečka a speváčka Vanessa Paradis pred prehliadkou značky Chanel.

Známa herečka a speváčka Paradis spoločne s dcérou, ktorej otcom je herec Johnny Depp, zavítali na uvedenie kolekcie na jar a leto 2021. Napriek prísnym opatreniam, pod akými prebiehal parížsky týždeň módy, sa obe dámy postavili pred objektívy bez ochranných rúšok. Najprv každá sama, neskôr aj spoločne. Keď už zasadli do prvého radu, ochranu dýchacích ciest si nasadili, nebolo inej cesty, keďže to bolo v pravidlách návštevy šou.

Značka Chanel pripravila pre svoje klientky opäť veľkolepú prezentáciu. Počet hostí sa zo stoviek však musel výrazne zredukovať práve pre pandémiu koronavírusu a štart druhej vlny, o ktorej už bez okolkov hovorí celá Európa. Prominentná mama a dcéra sa aj napriek uplynulým mesiacom v karanténe nevzdali svojej profesie a práce a len nedávno sa spoločne ukázali aj na filmovom festivale vo francúzskom Deauville, mimochodom meste, kde Coco Chanel kedysi otvorila svoj prvý butik, vtedy ešte s klobúkmi a následne úpletmi.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #prehliadka #Chanel #Vanessa Paradis #Lily-Rose Depp

+ Zamerajte sa na konzistentnosť, to je kľúč k úspechu.
V práci bude pre vás ťažké sa rozhodnúť, popremýšľať nad...

+ Choďte sa prejsť do prírody, vyčistíte myseľ a budete sa cítiť lepšie.
Peniaze nie sú všetko, uvedomte si, že...