Kráska z Čierneho pantera na festivale v Londýne: Elegantná, ale s odstupom!

Napriek prísnym pandemickým opatreniam a rastu počtu prípadov infikovaných sa v Londýne začal tradičný filmový festival. V stredu podvečer prilákal aj prvé hviezdy.

09.10.2020 13:00
debata
Herečka Letitia Wright v kostýme Chanel uviedla... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Herečka Letitia Wright v kostýme Chanel uviedla v Londýne novinku Mangrove. Herečka Letitia Wright v kostýme Chanel uviedla v Londýne novinku Mangrove.

Do metropoly Veľkej Británie prišli uviesť novinku pod názvom Mangrove hereckí predstavitelia spoločne s režisérom Stevom McQueenom. Pozornosť si vyslúžila najmä Laetitia Wright, jedna z hviezd hitu Čierny panter, ktorá však tentoraz predviedla celkom inú polohu.

Vysoká a štíhla herečka sa pred objektívy postavila v ružovom kostýme z dielne značky Chanel a pôsobila veľmi sošne a elegantne. Napriek tomu, že sa počas fotenia objavili vedľa nej aj ďalší kolegovia, herci zostávali celý čas v patričnom odstupe a žiadne hromadné pózovanie sa nekonala. Wright však s úsmevom uviedla režiséra McQueena, s ktorým vtipkovali v „metrovom rozostupe“ pred objektívmi.

zväčšiť Režisér Steve McQueen a herečka Letitia Wright... Foto: SITA/AP, Joel C Ryan
Steve McQueen a herečka Letitia Wright Režisér Steve McQueen a herečka Letitia Wright predstavili film Mangrove na londýnskom filmovom festivale.

Film Mangrove, ktorý je piatym celovečerným filmom britského režiséra, sa v časoch korony dočkal netradičnej schémy distribúcie. Uvedú ho najprv vo vybraných kinách, aby sa po ďalších dvoch týždňoch objavil na BBC One a tiež na niekoľkých streamovacích platformách.

Mangrove zachytáva skutočné udalosti okolo skupiny černošských aktivistov, ktorí sa v roku 1970 dostali do potýčky s políciou v Londýne a následne došlo k súdnemu procesu, v ktorom sa vôbec prvýkrát rozhodovalo o treste za násilný čin motivovaný rasovou neznášanlivosťou.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #Londýn #premiéra #film #Laetitia Wright

+ Nezabúdajte na hydratáciu, pre vaše telo je veľmi dôležitá.
Čím neskôr začnete, tým neskôr skončíte, pamätajte....

+ Pokúste sa prestať so závislosťami, škodia vám viac ako si myslíte.
Nemôžete myslieť len v prospech seba, mali...